RO Study
👤
Yry200
Yry200
15-03-2021
Matematică
a fost răspuns
mă puteți ajuta vă rog
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
15-03-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Anybalan89
Anybalan89
15-03-2021
Răspuns:
Sper ca te am ajutat!!!!!! Doar b se vede
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor Cu Acest Denen. Ofer Coroana!
4. În Figura Alăturată Reprezentat Triunghiul ABC Cu Măsurile Unghiurilor A, B Și C Direct Proporţionale Cu 1, 2, Respectiv 3. Lungimea Laturii BC Este Egală Cu
In The Photo, You Have An Artistic Representation Of a Cabinet Of Curiosities (artist: Megan Rhiannon). Not The Classical 16th Century Dark Academia Type, but A
4. În Figura Alăturată Reprezentat Triunghiul ABC Cu Măsurile Unghiurilor A, B Și C Direct Proporţionale Cu 1, 2, Respectiv 3. Lungimea Laturii BC Este Egală Cu
Irina Cheltuiește O Suma De Bani In Doua Zile. În Prima Zi Cheltuiește 3supra7 Din Suma, Iar În A Doua Zi Restul De 36. Determinati Suma Cheltuită De Irina In C
Va Rog Va Rog Va Rog
Stabileste Care Dintre Afirmatiile De Mai Jos Sunt Adevarate Si Care Sunt False. ( Poza Mai Sus)dau 20 Puncte + Coroana
Calculati [3²x2⁴+(1+5)²]x[14²:(30²:15²):7-18³:9³:4]-2²x10²Va Rog RepedeeeeDau Coroana!!!
Dau Coroana Si 55 De Puncte1. Se Dă Scara Directă 1 Cm = 5 Km. Transformă Și Scrie/construiește O Scară Numerică (a.) Și O Scară Grafică (b.).
Arătaţi Că Numărul A Este Pătrat Perfect Şi Apoi Calculaţiradical Din A: A=2× (1+2+3+...+99)- 99