RO Study
👤
Alexia2007426
Alexia2007426
15-03-2021
Limba română
a fost răspuns
o propozotie cu ti-i
Răspuns :
MARIA8696
MARIA8696
15-03-2021
Răspuns:
Eu ți-l dau cu drag.
Sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificati Valoarea Morfologica Si Sintactica Pentru Cuvintele Din Enuntul:Pe 23 Iulie,Fundatia Calea Victoriei Ii Invita Pe Cei Mici La Cea Dea 2-a Incursiun
Intr-un Bloc Sunt 76 De Camere In 28 De Apartamente Cu Doua Si Cu trei Camere.a)Calculati Nr Apartamentelor Cu 2 Camere.b)Cat La Suta Din Nr Apartamentelor Cu 3
Un Solar Cu Dimensiunile: 6m Lungime, 4 M Inaltime Si 2,5 M Inaltime. Care Este Volumul Solarului?
1. In 3kg De Solutie De Acid Clorhidric De Concentratie 22,5% Se Adauge 100g Acid Clorhidric Pur. Stabileste Concentratia Procentuala Pentru Solutia Obtinuta.2.
Bunicul Are Mai Multi Nepoti, El Le Imparte In Mod Egal 45 De Mere Si 25 De Portocale.a) Care Este Numarul Nepotilor? b) Cate Fructe Primeste Fiecare Nepot ?
Ce Plante Sunt Inrudite Cu Vita De Vie Si Macesul?
Compunere:Birthday Parties.Talk About:-presents;-guests'-let's Have Fun ( How? )Dialog:Birthday Parties.
Transformati :7 Min=s5h=?min 360s=?min74h=?zile780s=?min240min=?s 7h=?min 48h=?zile 1 Jumatate Ora=?min 1 Sfert Ora=?min 10 Min=?s 3 Sferturi Ora=?min
Identificati Complementele Directe Si Indirecte Din Textul De Mai Jos Si Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima : " Imi Place Vara. Cand O Sa Iau
Mai Multe Persoane Vor Sa Cumpere Un Obiect.Daca Fiecare Persoana Ar Contribui Cu Cate 30 Lei , Nu Ajung 40 Lei , Iar Daca Fiecare Ar Contribui Cu Cate 35 Lei ,