RO Study
👤
Sorina611
Sorina611
15-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Mă puteți ajuta vă rog cu rezolvarea?
Răspuns :
Anybalan89
Anybalan89
15-03-2021
Răspuns:
Sper ca te am ajutat!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
11. Descrie, În Minimum 100 De Cuvinte, Un Experiment Științific În Care Să Integrezi Cel Puțin Cinci Interjecții De Diferite Tipuri.
4. Choisissez La Réponse Qui Convient: 1. Où Prépares-tu Les Devoirs? A. Dans La Cuisine B. Dans La Salle De Bains C. Dans Le Hall D. Dans Ma Chambre 2. Qu'est-
2. În Magazin Erau 70 De Mingi. A Cincea Parte Din Mingi Au Vândut-o. Câte Mingi Au Rămas În Magazin?
Aflați Două Numere Naturale Știind Că Diferența Lor Este Egală Cu 747 Și Că Împărțind Numerele Obținem Câtul 6 Și Restul 37 Va Rogg Ajutați-mă
Cum Fac La Problema: Într-o Curte, Un Gospodar Are Cu 16 Mai Multe Rate Decât Gâște, Găini De Doua Ori Mai Multe Decât Rațe, Curci Cu 40 Mai Puține Decât Găini,
5. Dis À Quelle Personne Sont Les Verbes Dans Les Phrases Suivantes. . 1. Je Prends Mon Parapluie. 2. Il Marchera Jusqu'à La Rivière. 3. Tu Pars En Voyage À La
1. Ce Părere Aveți Despre Felul În Care S-a Purtat Împăratul Cu Fata Lui Cea Mică? Dar Despre Purtarea Fetei? Ce Ai Fi Făcut Tu? Discutați Cu Întreaga Clasă. Di
4.156. La Ce Înălțime O Picătură De Apă Cu Volumul De 30 Mm³ Are Energia Potențială Egală Cu 9 MJ Față De Suprafaţa Pământului? 57 De Puncte Îmbogăţire Maximă
1. Fie VABC O Piramida Triunghiulara Regulata Cu Varful In V, Care Are Muchia Laterala De 6√3 Cm, Si Inaltimea De 6 √2 Cm. Daca Notam Cu M Mijlocul Muchiei AB,
2 Colorie L'intrus Parmi Les 12 Mots Ci-dessous. Poule Cochon Cheval Vache Coq Chien Dindon Renard Chat Canard Poule Mouton