RO Study
👤
Tudormich
Tudormich
15-03-2021
Ed. muzicală
a fost răspuns
gama LA minor are o s
onoritate
Răspuns :
Tiktok32
Tiktok32
17-03-2021
DA,
ARE
O
SINGURA
S
ONORITATE,
ACEEA
FIND
"
LAAAA"
RIDICABD
TONUL
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Am Nevoie De Rezolvarea Acestei Probleme!
Masura Complementului Unghiului Cu Masura De 82 Grade,36 Minute ,53 Secunde masura Suplementului................................................................
Buna! URGENT! Descompuneti In Factori Folosind Scoaterea In Factor Comun: Mersi 1) (x+1) (x-5) + (x+1)5
O Suma De 1000 De Lei A Fost Depusa La O Banca Si Dupa Un An S-a Obtinut O Dobanda De 80 Lei. Sa Se Calculeze Rata Dobanzii.
Fie ABCD Un Trapez Dreptunghic Cu AB║CD, M(∡A)=90°, AB=12cm , AD=6cm Si CD=4cm. a) Calculati Perimetrul Trapezului. b) Aflati Lungimea Diagonalei BD.
Primul Numar Este 36 Al Doilea Este De 9 Ori Mai Mic Iar Al Treilea Numar Este Ă Zecea Parte Din Suma Primelor Două Numere .care Este Sima Celor Trei Numere.
Citind Imi Dau Seama Ca Inainte Sa Intre In Sat Cei Doi.au.yrecut Printr Un Lan De Grau .Stiu Ca Florile Graului Sunt Grupate Intr O Infloroscenta.Precizeaza De
Construiti Un Triunghi MNP Cu Laturile Direct Proportionale Cu 3 4 Si 5 Si Perimetrul De 24 Cm
Dau Coroana!!! Nu Am Imteles Aceste Exercitii Niciodata!!!! Repedeeeeee Vaaaa Rooooogggf!!!!!!!!!
Daca 10 La Suta Din X Este Egal Cu 28 Atunci X Este Egal Cu...