RO Study
👤
Albusor6
Albusor6
14-03-2021
Limba română
a fost răspuns
Plis ajutați-mă va dau la toți coroana
Răspuns :
Ghetuandreea74
Ghetuandreea74
15-03-2021
numar singular, *numar plural*
eu, *tu*, el, *ea*
noi, *voi*, ei, *ele*
prezent, *viitor*, trecut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
C. Écoute La Discussion Entre Loïc Et Sonia Et Associe Les Catégories Aux Différentes Personnes De Son Réseau Social. Bastien • Famille Clara • Amis ● Sélim • A
18 Complete The Second Sentence So That It means The Same As The First. Use Two To five Words, Including The Word In Bold. 1 This Suit Was Cheaper Than The Res
Textul De Tradus Ofer Punctaj Maxim 100
1. Privește Cu Atenție Desenul Alăturat ( Am Pus Poza) , Și Scrie Cel Puțin 10 Enunțuri Legate Ca Înțeles, Despre Copii, Insecte Și Păsări. Folosește Pronume Pe
Sa Se Afle Doua Numere Dacă Suna Lor Este 537 Și Împărțind Al Doilea Număr La Primul Se Obține Catul 5 Si Restul 3 Va Rog Rapid Dau Coroana!!
6. Complete The Sentences With The Correct Form Of The Adjective In Brackets: a. Carol Is As Good (good) As You At Sport. b. We Like Wearing The c. These Trouse
Cel Mai Nare Nr Sw Forma 3ab Divizibil Cu 2 Si Produsul Cifrelor 12 Este.
Construiți Propoziții Cu Verb La Indicativ Persoana Întâia Singular Timpul Prezent A Învăța A Vorbi Indicativ Imperfect Persoana A Doua Singular A Alerga Indica
Vecinii Țării Noastre Române În Funcție De Punctele Cardinaleși Punctele Cardinale Care Sunt
Ce Intelegem Prin Fierbere?