👤
Eduardbucur94
a fost răspuns

Am nevoie urgent
DAU COROANĂ LA CINE ÎMI RĂSPUNDE PRIMUL
DAU ȘI 27 DE PUNCTE

Am Nevoie Urgent DAU COROANĂ LA CINE ÎMI RĂSPUNDE PRIMUL DAU ȘI 27 DE PUNCTE class=

Răspuns :

Luni: Am aterizat in capitala orasului , Quito , in dimineata asta. Cand am ajuns afara , era atat de cald si umed. Ne-am urcat in autocarul spre orasul Coca, langa râul Napo. Aici i-am intalnit pe ceilalti studenti din grupul nostru; erau din toate partile lumii. Eram toti putin obositi , dar foarte incantati sa calatorim in Amazon.

Marti: astazi ne-am trezit cu o vreme ploioasa, dar s-a oprit la scurt timp dupa micul dejun! Ne-am dus in josul râului si ne-am urcat in caiacele noastre. Jungla era in jurul nostru. Copacii erau mai inalti decat cladirile din orasul meu. Veverite , maimuțe si papagali se uitau la noi din copaci. Era uimitor!

Miercuri: a fost ceața in dimineata asta , dar am mers inainte cu ziua noastra asa cum am planuit. Ne-am oprit la un sat. In timp ce eram acolo, oamenii ne-au oferit cadouri si ne-au spus povesti in jurul focului de tabara. Ghidurile noastre ne-au spus despre diferitele animale care traiesc acolo. Mi-au placut macaws. Au pene frumoase.

Joi:astazi , ne-am trezit la ora 5. Batea vantul racoros. Ne-am impachetat bagajele , ne-am luat la revedere si am plecat din sat la ora 7. Chiar acum , zburam inapoi spre casa. Ma bucur sa merg acasa , dar sunt de asemenea trist/a ca parasim aceasta țara frumoasa.