RO Study
👤
Patrick96
Patrick96
14-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog rapiddddddddddddddddd
Răspuns :
Аноним
Аноним
14-03-2021
Explicație pas cu pas:
Acesta este răspunsul
Answer Link
Jimmy02k2
Jimmy02k2
14-03-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dreptunghic ABC (m(A) = 90°), În Care M(C)=30°, AB-5 Cm, Iar ME (BC) Astfel Încât [BM] = [MC]. A) Calculați M(B)şi Lungimea Segmentului BC. B) Stabiliți Natura
5. Matei Are 2 Bancnote A 100 Lei Bucata. El A Cumpărat 3 Cărți A 35 De Lei Bucata, Un Penar Cu 27 De Lei, Şi 2 Cutii De Creioane A 9 Lei Cutia.Câți Lei Îi Rămâ
Răspunde La Următoarele Întrebări În Ce Moment Al Zilei Are Loc Întâmplarea Despre Care Se Vorbește În Poezie Susține Răspunsul Cu Dovezi Din Text Vara De Ștefa
Daca A+b Supra 2a-b Este Egal Cu 5 Supra 7 Atunci A Supra B Este Egal Cu.....
iedul Cel Mijlociu Este Mai Înalt Cu 10 Cm Față De Mezin Și Cu 5 Cm Mai Scund Decât Aduce El Mare Cât Măsoară El Dacă Înălțimea Totală A Fraților Este De 115
Transformă În Povestire Dialogul Dintre Copii. Repede Va Rog!!
3 Do The Crossword: Across | Down 1. An... Takes You To Hospital When You're Sick. 2. We Can Go To An Island By... 3. At The Airport We Wait For The Down 4. Whe
Totul Despre Suprafața, Canadei?
Alcătuiește Un Text De Cel Mult 10 Rânduri În Care Să Folosești Cuvintele: Înalt,înnăscut, Înnoit,înnobilat.Dati-i Un Titlul! Corect! Repede!Coroana!
Buna Mă Poate Ajuta Cineva Sa Continui Cu Ochii , Buzele, Nasul , Și Trăsăturile Feței ? Nu Mă Prea Pricep!! Coroana. Desenul Nu Trebuie Sa Arate Așa Că A-l Meu