RO Study
👤
Pbp
Pbp
14-03-2021
Limba română
a fost răspuns
îmi trebuie ajutor la tema la Romina
Răspuns :
Elisa390
Elisa390
14-03-2021
am nevoie de text pentru a te putea ajuta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Arătați Că: A. 19|(27^16-5*81^11) B. 17|4^(n+1)*3^(2n+1)+2^(2n+3)+9^(n+1)+36^n, Oricare Ar Fi N Aparține N.
Îmi Spuneți Si Mie Vă Rog Sensurile Cuvintelor: Ungher- Șindrilă- Vehement- Arendă- Strujan- A Înteți- Vanitos- Vă Rog!
În Figura Alăturată Este Reprezentat Trapezul Dreptunghic ABCD Cu Unghiul A Egal Cu Unghiul D Egal 90 De Grade Ad Paralel Cu CD AB Egal 24 Cm CD Egal 8 Cm Și BC
9. Analizează Părțile De Vorbire Subliniate În Text. Maria Ta, Ramurea, Ea,vant,codri,am Adormit, Va Viscoli, Flori.
Va Rog Ajutor Am Nevoie De Problema Aceasta Rezolvată, Si Punctul B Va Rog! Dau Coroana! În Figura Alăturată Este Reprezentată Prisma Dreaptă ABCDEF Cu Baza Tr
20 Pe Laturile AB Şi BC Ale Unui Romb ABCD Se Construiesc În Exterior Triunghiurile Echilaterale ABM Şi BCN. Demonstrați Că Triunghiul DMN Este Echilateral.
6. Pe Cercul De Centru O Şi Rază R Se Consideră Punctele A, B, C Şi D (în Această Ordine), Aî AB = 64, BC = 96, CD = 72, AD = 128 Dacă AC Intersectat Cu BD = {M
Va Rog Sa Ma Ajutați La Ex Asta! Dau Coroana Si Puncte
AJUTAȚI-MĂ VA ROGGG!DAU COROANA
Care Sunt Personajele Principale/secundare, Reale/fantastice, Pozitive/negative Din Minunea De RJ Palacio? Si Imi Puteti Caracteriza Direct Si Indirect Personaj