RO Study
👤
Dsa
Dsa
28-04-2015
Limba română
a fost răspuns
Familia de cuvinte a cuvintului pana
Ta Rog
Răspuns :
Evalida
Evalida
28-04-2015
panuta panoi ..............
Answer Link
AniANa
AniANa
28-04-2015
pana,panuta,panutica ,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Scrie Eu Spun Una Tu Spui Multe La Cuvintele:salcie,malul,carabus,covor,peri,povesti,clopotel,basm,cirese,ochi,obrajilor,taram
Din Suma De Bani Pe Care O Are Un Elev Isi Cumpara Cu 10% Un Stilou,cu 30% Un Ghiozdan Si Caiete In Valoare De 20 Lei.Stiind Ca I-au Mai Ramas 70 Lei,aflati Ce
Cum Se Spune In Engleza La Propozitia:eu Merg La Piata Iar Andrei La Mare? Mii De Multumiri Cei Care M-au Ajutat!!!!!!!!!!
Buna, Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Asta: Sa Se Arate Ca Pentru Orice Numar N Apartinand Lui N : (9^n)-1 Este Divizibil Cu 8. Multumesc!
Rolul Virgulelor In Propozitia : Elevul Pe Care-l Ascultase Cu Cateva Minute Inainte , micul Gauss , Nu Fusese De Fapt In Clasa .
Cum Se Spune In Engleza La Propozitia:eu Merg La Piata Iar Andrei La Mare? Mii De Multumiri Cei Care M-au Ajutat!!!!!!!!!!
Cum Se Scrie Eu Spun Una Tu Spui Multe La Cuvintele:salcie,malul,carabus,covor,peri,povesti,clopotel,basm,cirese,ochi,obrajilor,taram
Explicati Proverbele:Cu Manusi Pe Mana Nu Torci Matase Plugul Candd Taie Adanc Pamantul Isi Deschide Sanul
Determinati Numerele Intregi X, Stiind Ca 11/2x-1 Este Nr Intreg
Adrian S-a Gandit La Un Nr , L-a Impartit La 2, Apoi La 3 Si A Obtinut Catul 13. La Ce Nr S-a Gandit Adrian?