RO Study
👤
Anarosa36
Anarosa36
12-03-2021
Arte
a fost răspuns
deseneaza un portret a unei persoane celebre.
Răspuns :
Bothdenisa
Bothdenisa
12-03-2021
Eu am am desenat sper să îți placa !!
Mihai Viteazu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Um Arata Rombbbbbbbbuuuuuuuuuullllllllllllllll
SUMA A TREI NUMERE ESTE 977.PRIMUL NUMAR REPREZINTA 1/2DIN AL DOILEA,IAR AL TREILEA ESTE CU 2 MAI MARE DECAT AL DOILEA.PRIN METODA GRAFICA VA ROG!
O Bara De Metal Lunga De 84 M Este Taiata In 3 Parti De Marimi Diferite.a Doua Este Cu 9 M Mai Mare Decit Prima Si Cu 3 M Mai Mica Decit A Treia.afla Marimile C
Dati-mi Exemplu De O Problema In Care Sa Fie Cu Virgula Si Raspunsul. Va Rog. 15 Puncte
Paralelipipedul Dreptunghic ABCDA'B'C'D' Are AB=8cm,BC=6cm Si AA'=5√3 cm. a) Calculati Distanta De La Punctul D La Planul(D'AC).b) Determinati Masura Ungiului
,,Mărind''de 10 Ori Suma A două Numere Se Obtine 360.Află Cele Două Numere Stiind Că Primul Număr Este De 3 Ori Mai Mare decăt Al Doilea Număr.
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu Un Eseu Argumentativ Cu Tema ,,Oare Studiul Se Incheie Odata Cu Anii De Scoala?"
Suma A 2 Nr Este 660. O Treime Din Al 2-lea Nr Este Egala Cu O Doime Din Primul Nr.Sa Se Afle Numerele
Doua Cuvinte Care Se Termina Cu Joc
Alcatuiti O Compunere In Care Sa Integrezi Urmatoarea Segventa "Ne-am Trezit Deodata Intr-o Padure . O Padire Verde-aurie ,in Care Aerul De Dupa Ploaie Scant