RO Study
👤
Mihaelaweb
Mihaelaweb
28-04-2015
Limba română
a fost răspuns
despre ce vorbesc vrabia si cainele?
Răspuns :
Аноним
Аноним
28-04-2015
vrabia si cainele vorbesc despr vita lor nu este gresit deoarece daca ai citit lectia vorbesc despre ei
Answer Link
DeliaEu
DeliaEu
28-04-2015
Vorbesc despre viata personala si saracacioasa a sarmanului caine.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Nr Este 8994 . Suma Primului Si Ultimului Numar Este 6987 ,iar Diferenta Lor Este 987. Care Sunt Nr
1)Exemplu De Un Verb Care Incepe Cu Litera J
Media Aritmetica A Trei Numere Este Egala Cu 2,3.Primul Nr.este Cu 0,85 Mai Mic Decat Al Doilea,iar Al Treilea Nr. Este Egal Cu Suma Primelor Doua.Afla Cele 3
La Un Concurs Se Acorda 6 Puncte Pentro O Problema Rezolvata Corect Si Se Scad Doua Puncte Pentru O Problema Rezolvata Gresit. Maria A Trimis La Concurs 12 Prob
Va Rog Puneti Aceste Verbe In Doua Coloane Verbe Regulate Si Iregulate: Begin, Skate, Run, Go, Play, Appear, Drink, See, Cover,work,plant,take,water,write,wash,
Vreau Si Eu 3 Propozitii Cu Fiecare cuvantul Purple,red,cat
Monotonia Functiilor De Gradul Al Doilea F(x)=-4x+12x-1
Indicati Adverbele Provenite Din Alte Parti De Vorbire Din Textul Urmator: Primavara Face Curatenie Pt Paste. Luni Am Batut Bine Covoarele Si Miercuri Vom Spala
Scrie O Compunere Despre Scoala Ta, Folosind Figuri De Stil (7-11 Rânduri ) Vă Rog Ajutati-mă ! Dau Coroniță La Răspuns Corect!
Alcatuiti Propozitii Cu Cuvintele : Leat , Proptite , Protap , Nazdravan , Nascoci , Dichisit