RO Study
👤
EuSiMaterile
EuSiMaterile
12-03-2021
Limba română
a fost răspuns
Ex 3 va rog frumos!!
Răspuns :
Petruscoica
Petruscoica
12-03-2021
C)Viitorul anterior
Sper că te-am ajutat
Answer Link
Absertox
Absertox
12-03-2021
c)Viitor anterior
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati Ma.Scrieti Scurt De Exemplu 1a 2b 3d
Cristian Are Un Cub Din Lemn Galben Colorat În Negru Pe Toate Cele 6 Fețe. Prin 3 Tăieturi Fine De Ferestreu El Taie Acest Cub În 8 Cuburi Mici. Câte Din Fețele
Realiseaza Contragerea Propozitiei Subordonatoare Sa Interpretez Altfel Titlul Dat. In Partea De Propotitie Corespunzatoare Si Mentioneaza Rezultatul
La Cotitura Drumului Din VieCe Suie-n Limpezimea Lui Prier,În Zori De Zi M-opresc Sa Nu Ma StieUn Piersic Proaspat Înflorit Pe Cer1.Numarul Propozitiilor Din T
Va Rog 5 Sugestii Ca Să Am De Unde Alege N.am Idei Știu Ca Eu Trb Sa Fac Dar Habar N.am Urgenttt Dau Coroana LA LB ROMANA
A) Continentelor Notate Cu A, B, C Si D.b) Articulațiilor Ţărmului Notate Cu Literele A, B, C Si D.c) Oceanelor Notate Cu Cilrele 1. 2 Si 3.d) Posei Cu Adancime
IV. Anca, Ana Și Magda Sunt Prietene Foarte Bune Și Tocmai Au Sosit Dintr-o Călătorie În Jurullumii, Unde Au Realizat Multe Fotografii Notate Cu Litere De La A
Eu Nu Te Pot Pricepe,cate Verbe Sunt?
4 Cuvinte Sa Inceapa Cu Oa 3 Cuvinte Sa Se Termine Cu Ua 3 Cuvinte Sa Se Termine Cu Uă 3 Cuvinte Sa Aiba In Interior Ua 3 Cuvinte Sa Cobtina Ie Dau Coroana
Vă Rog E Urgent Cine Știe?