RO Study
👤
Elena46789
Elena46789
12-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog repede am nevoie de ajutor
Răspuns :
Petrescusofia3
Petrescusofia3
16-03-2021
Sper ca te-am ajutat !!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indentifica Functia Sintactică A Adjectivelor :bunblandcapabilinteresantatristahaioasauimitoareperfecta
Scrie Cum Poți Demonstra Că: a)...apa Ia Forma Vasului În Care Este Turnată? b)...apa Curată Este Transparentă? c)...apa Este O Substanță Lichidă? d)...apa Este
Va Rog Ex 4,5 Va Dau 10 Puncte Repede Pentru Mâine Am Nevoe Care Da Primul Corect Primește Corona Și Mulțumesc
Un Romb Are Latura De 28 M. Calculeaza Dimensiunile Unui Triunghi,care Are Perimetrul De 3 Ori Mai Mare Decat Al Rombului,iar Latimea Este Cu 2 M Mai Mica Deca
ABCA'B'C' Prisma Triunghiulara Regulata Dreapta AB=8 AA'=10 Aflați AL AT V AB PB Hbaza
Ma Puteți Ajuta La Acest Exercițiu Vă Rog Mult! Dau Coroana La Cel Mai Bun Răspuns (daca Puteți Si Cu Explicație).
Ajutor! X^2-x-6=0Calculați S, P Și 1 Supra X1+1 Supra X2
Patru Elevi Au Impreuna 138 Diskete.Daca Primul Copil Ar Primi De La Ceilalti Trei Cate Doua Diskete Atunci Numarul Disketelor Pe Care Le-ar Avea Cei Patru Copi
O Propoziție Cu Schema Aceasta.Va Rog Repede
Ieri Am Cumpărat Un Acvariu. La Așezat Frumos Unde Era Mai Mult Spațiu .Acolo Soarele Era Îndepărtat De Perdeaua De Astea. Mă Bucur Să Admir Mereu Peștii Care O