RO Study
👤
Nimasramona
Nimasramona
28-04-2015
Matematică
a fost răspuns
Prin ce operatie aflu câtul numerelor?
Răspuns :
Militarugabriel
Militarugabriel
28-04-2015
impartire..cred ca e corect
Answer Link
Adix
Adix
28-04-2015
Afli catul numerelor prin impartire. o impartire este formata din deimpartit: impartitor este egal cu catul.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutați-mă Repede. Dau Coroana!
Din Ce Fel De Pădure, (de Conifere Sau Foioase) Provin Următoarele Animale :salamandra, Rădașcă, Triton, Șorecar, Uliu, Cuc, Bufniță? Va Rog
Sublimează Cifra Numerelor 45 67 83 24 90
56. Știind Că Într-o Zi Se Secretă 1,5 Litri De Salivă, 2 Litri Suc Gastric, 1,5 Litri Suc Pancreatic, 0,8 Litri Bilă Şi 1,5 Litri Suc Intestinal, Calculează: A
Trebuie Să Exersez La Simularea În Limba Română Și Vreau Să Știu Dacă Am Făcut Bine Exercițiile Dacă Puteți Să Faceți Testul Ăstea Și Pot Să Fixezi Greșelile Me
Sursa II 1 Descrie Tabloul, Evidențiind Maniera În Care Este Redată Măreția Regelui. 2 Identifică Însemnele Puterii Regale. Dau Coroana Va Rog Plus Sursa 3 Sur
Scrieți Fracția Cu Bază Indicată A 125 / 8 Cu Baza 5/2 343/27 Cu Baza 7 / 3 1 Cu Baza 2/5 243 / 124 Cu Baza 3/4 1/24 Cu Baza 1 Cu 2 Și 0 Cu Baza 0 URGENT!
4.2. În Spațiul Acordat Realizează Un Desen In Care Sa Reflecți Poziția Mugu- Rilor Vegetativi Şi Florali Pe Tulpină. Completează Legenda Desenului. Vă Rog!!
Coordonate Vectoriale Va Rog Dau Puncte Maxime Si Coroana Este Urgent !!! ( Cele Numerotate Cu T )
Într- O Drumeție, Radu A Parcurs Cu Bicicleta Într-o Oră 7 Km.Ce Distanță A Parcurs Radu În 6 Ore, Știind Că A Mers Cu O Viteză Constantă?