RO Study
👤
Kocsardikrisz
Kocsardikrisz
11-03-2021
Engleza
a fost răspuns
ce înseamnă cuvantul ban
Răspuns :
Albert4312
Albert4312
11-03-2021
Ban=unitate monetară egală cu a suta parte dintr-un leu
Answer Link
Tuckann
Tuckann
11-03-2021
ban in engleza inseamna a se interzice.
exemplu: this game is banned= acest joc este interzis
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Bilet Bunicului Prin Care Il Anunti Că Vei Merge La Vecinul Sa Joci O Partida De Sah.
Patru Eleve Au Dat Exemplu De Câte Un Număr. Exemplele Date Sunt Înregistrate In Tabelul Urmator : Ana -6, Dana Π, Alina 8, Corina 0,4 . Dintre Cele Patru Eleve
Am Nevoie Foarte Mare De Ajutor, Va Rog Ajutați-mă!!! Urgent!!! 30 Puncte (va Rog Ajutați-mă La Toate Întrebările)
In Trei Urne Sunt 96 Kg De Mere.In Prima Lădița Sunt Cu 7 Kg Mai Multe Mere Decât In A Doua Lădița ,iar In A Treia Cu 10 Kg Mai Putine Decât In A Doua. Câte Kil
Dau Coroană Mulțumesc
Vă Dau Coroana Și 35 De Puncte
Va Rog Frumos! Am Și Eu Nevoie De Punctul 3 Și 4 Cât Mai Repede. Apăsați Pe Poza Ca Să Se Vadă Tot. Multumesc Frumos!
J. How Fastes/Look At Exercise 8 Again, Then Fill In The Right Form Of The Verbs To Find The Answers Tothese Questions:6. No, It1. The Sunsetsin The East A.tart
Rescrie Secventa "Dar Si Cele In Care Te Zbenguiai In Apa(...)", Utilizand Verbul Subliniat La Un Mod Care Exprima O Actiune Dorita. Verbul Este "zbenguiai" Va
Pe 25 Decembrie Sarbagorim Craciunul, Cea Mai Iubita Sarbatoare A Romanilor.Un Simbol Cunoscut Este Bradul De Craciun Care Se Îmbodobeste În Ajunul De Craciunul