RO Study
👤
Mitrachemario36
Mitrachemario36
11-03-2021
Limba română
a fost răspuns
Dau coroana va rog repede
Răspuns :
Ambrabanu77
Ambrabanu77
11-03-2021
Răspuns:
sunt expresii frumoase
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvați Prin Metoda Substituției Următoarele Sisteme De EcuațiiVĂ ROG MULT AM NEVOIE PTR MÂINE, VĂ ROG
Fișierul Date .in Conține Un Șir De Cel Mult 1000000 Numere Naturale Separate Prin Câte Un spațiu. Se Cere Să Se Afișeze Pe Ecran Cate Numere Sunt In Fisier, Nu
Mă Poate Ajuta Cineva??(10 Puncte)
Scrie Un Text Narativ, De 10-12 Rânduri, In Care Så Relatezi O Întâmplare Petrecută In Timpul Unei Vizite Lamuzeu. Subliniază Verbele La Modul Indicativ Si Tran
REPEDE DAU COROANAAA!!!!In Livada Bunicului Sunt Meri, Pruni Si Ciresi. Nepotul Intreaba:-Sunt 100 De Pomi?-Nu, Raspunde Bunicul. Ca Sa Fie 100, Ar Trebui 4. Su
Word Patterns14E Write One Word In Each Gap.Everyone Complimented Herthe Wonderful Buffet She'd Laid On.2 The Problem With Drinks Like That Is They're Fullsugar
Patru Zeci7 A Scrieti Numărul Format Din 479 Sutimi, 2 Miimi Şi 5 Zecimi De Miimi.b Scrieți Numărul Format Din 347 Sutimi Şi 8 Miimi,
100 - [36 +6X9-(a:3+15)] :3 = 76 Vă Rog Repede
Transcrie Din Fragmentul De Mai Jos Trei Verbe La Modul Indicativ Aflate La Timpuri Diferite, Pe Care Le Vei Preciza. „Nu Ştia De Cât Timp Se Îndeletnicea Cu As
Este Urgent!am Nevoie Pentru Notă