RO Study
👤
Leon209
Leon209
11-03-2021
Istorie
a fost răspuns
vr ex asta plssssss dau coriana
Răspuns :
Bercaruionel
Bercaruionel
11-03-2021
Răspuns:
termopile cred ca e sper ca asa e
Answer Link
Larissa2007
Larissa2007
11-03-2021
Buna!In lupta de la Salamina.Dar nici eu nu stiu sigur,cel mai bn e sa te uiti pe google
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Unde Stiu Pasarile Calatoare Cand Si Unde Sa Plece?
Aflaţi Toate Numerele Naturale De Forma Abc Cu Proprietatea Că Abc = Cba Şi A+b+c=4Va Rooog Rapidd
3 Asociază Numele Arborilor Cu Forma de Relief Unde Aceştia Cresc De Obicei. • Brad ● • Stejar • Fag • Câmpie • Deal • Munte
O Carte Cu Masa M= 600 G Se Afla Pe Marginea Unei Mese, La O Înălțime H= 80 Cm Fata De Sol. Din Neatenție, Tudor Atinge Cartea Și Aceasta Cade De Pe Masa. Care
Deci. Profu Meu De Rom Mo Pus Sa Conjug Niște Cuvinte: Alți, Mă, Mele, Cu Motocei. VA ROG AJUTOR!!!
(a) Numeşte Poligoanele Următoare Şi Precizează Denumirea Fiecăruia. Exemplu: Patrulaterul ABCD. B) Câte Poligoane Sunt În Fiecare Figură? DE M A B K N 0 Q F G
A) Într-un Coș Sunt 305 Nuci, Cu 126 Mai Multe Decât Numărul Prunelor Și Cu 79 Mai Puține Decât Numărul Caiselor.Câte Fructe Sunt În Coș?Primul Are Coroană <
Completați Casetele, Astfel Încât Să Se Obțină Propoziție Adevărată. K(-3; ___) € G₁; N;(__;7)€ Gf, Unde F:R→ R. F(x)=2x+3.
Va Rog Ajutați-mă!!!
Prețul Unui Obiect Este De 500 De Lei. După O Ieftinire De 12% Din Preț Și O Ieftinire Cu P% Din Noul Preț, Obiectul Costa 330 De Lei. Aflați Nr P.