RO Study
👤
Saracu
Saracu
28-04-2015
Limba română
a fost răspuns
analiza cuvantului: caldura
Răspuns :
NNoi2
NNoi2
28-04-2015
Caldura:substantiv comun,simplu,gen feminin,numar singular,cazul nominativ,nearticulat,functie sinctatica de complement direct
Answer Link
Tanaseevelina19
Tanaseevelina19
28-04-2015
căldură = s.c , nr. singular , lucru ...........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cauta In Text Explicatiile Referitoare La: a.functionarea Tiparului b.rezistenta In Timp A Cartii. Tetraevanghel Inghesuit Intr-un Post De Blog Inghesuit Intr-o
Poate Cineva Sa Imi Raspunda La Urmatoarea Intrebarea :"De Ce Crezi Ca Mucoasa Intestinala Prezinta Vilozitați Intestinale?"Cei Care Stiu Sa Ma Ajute Va Rog.Mul
Ionuț A Plecat Între Expediție Din 20 Iunie Și Sa Întors Pe 20 August Află Cât Timp A Fost Plecat Câte Luni Săptămâni Câte Zile
Aria Unui Triunghi Echilateral Cu Latura De 8 Cm Este De........... Cm²
Chasse L’intrus. Urgent
Se Citesc Doua Numere Intregi, Sa Se Afiseze Produsul Lor. (pseudocod)
Îmi Explicați Tot Despre Adjectiv?(ce Ar Trebui Să Știu În Mare Parte)De Câte Feluri Sunt,cum Îmi Dau Seama În Ce Caz Stau,funcțiile Lor Și EtcVă Rog MultDau Co
Subliniază Subiectele Și Predicatele Din Propozițiile Următoare,apoi Transformă Propozițiile Dezvoltate În Propoziții Simple. Prietenii Adevărați Se Ajută La N
O Galeata Are Capacitatea De 10 L Câți Litri De Lapte Se Adună Seara Din Cele 58 De Găleți Pline Pe Care Le Aduc Mulgătoarele
1-3(x-1)=-8aflati X