RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-04-2015
Matematică
a fost răspuns
calculati aria unui patrat cu latura de 4 dm
Răspuns :
Andraandruta1
Andraandruta1
28-04-2015
Aria patratului=latura la puterea a doua.
Aria= 16
Answer Link
Skyler1920
Skyler1920
28-04-2015
Ap=4x4
Ap=16 dm
Ap=160 cm
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna ! Am Si Eu O Tema La Romana..Intrebare : Ce Este Gramatica Romana ?Raspuns :Gramatica Romana Este Arta Ce Ne Invata A Vorbi Si A O Scrie Corect.[...] (Amin
HOLOCAUSTUL. Punct De Vedere Fata De Ceea Ce A Insemnat/ A Fost Holocaustul. Elaborat. Multumesc!
Am De Facut O Descriere Despre Colegul Meu De Banca Sa Ii Descriu Pe Colegu De Banca ...sa-i Spui Calitatiile Morale Si Fizice El Este Foarte Rau Va Rog Sa Ma
Vacanta De Vara A Durat De La 16 Iunie La 14 Septembrie, Inclusiv. Aurel A Fost Doua Luni La Bunici, 3 Saptamani A Stat Acasa, Iar Restul Timpului L-a Petrecut
Alcatuiti Propozitii Cu Urmatoarele Cuvinte:a Se Razvrati; A Huli; Smerit; A Insulta; Vrajmasie; A Batjocori..
Calculeaza 9032-4854. Apoi Afla Diferenta Cand Scazatorul Este Acelasi, Iar Descazutul Este Cu 1492 Mai Mic Decat 7132.
Rolul Educatiei In Formarea Personalitatii
Am Nevoie De O Fraza In Care Sa Existe O Prop. Secundara Subiectiva Avand Ca regent Un Verb Predicativ.
Aruncati Un Zar.Care Este Probabilitatea Aparitiei:a)fetie Cu Nr.3b)unei Fete Cu Nr. Par De Punctec)fetei Cu Un Nr. Cel Mult Egal Cu 6
Ma Puteti Ajuta Va Rog? Acetilena Se Obtine Industrial Prin Descompunerea Termica A Metanului. Calculati Randamentul Procesului,stiind Ca S-au Introdus In Proc