RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-03-2021
Matematică
a fost răspuns
5555+5555
4343+3434
6565+212
89+89
15+15+12
86+76+13
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-03-2021
Raspuns:
Explicatie pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Cinema A Fost Un Film Frumos. Aici, "a Fost" Are Valoare De Verb Copulativ Sau De Sine Statator.Contextual, Se Poate Inlocui Cu A Rulat. De Aici Indoiala.
Intr-o Lada Sunt 30 De Mere, Dintre Care 20% Sunt Stricate. Se Ia La Intamplare Un Fruct. Care Este Probabilitatea Ca Acesta Sa Fie Stricat?
Buna Cine Ma Poate Ajuta Va Rog Frumos... Crezi Ca Tatal Isi Iubea Feciorii? Argumenteaza! Daca Ai Fi In Locul Unuia Dintre Fii, Ce Ai Face? De Ce? Ce Crezi Ca
Într-un Bidon Se Află O Cantitate De Lapte De 2 Ori Mai Mare Decât Cea Din Alt Bidon. Dacă Din Primul S-ar Scoate 30 Litri, Iar Din Al Doilea 20 Litri, În Primu
Am O Eroare. Imi Poate Spune Si Mie Cineva Ce Este Gresit? Spune Ceva De Valorile X Si Y De A Fi Invalide Cu %#include #include Using Namespace Std;int Main(){
Formulați Câte Un Exercițiu De Calcul Sau Expresie Numerică Al Cărui Rezultat Să Fie -3 Și Care Să Conțină: a) O Adunare b) O Scădere c) O Adunare Și O Scădere
81, 42:3+12, 568*5-1,43*7,6
Analizati Adjectivele Din Textele De Mai Jos Indicand Și Funcția Lor Sintactica: ,, Privesc Orasul--- #furnicar ----Cu Oamenii #mulți Și Muri #bizari, Pe Strad
4. * Parisma Dreapta ABC A'B'C' Cu Baza Triunghiechilateral. ABC. AB=10 CmA A' = 12 CmM Situat Pe AA'AM=9Punctul P =mijlociu A A'a) Aria Laterară A Primei
Ar Putea Cineva Sa Îmi Spuna Ce Note Includ Gamele DO RE MI FA SOL LA SI Si Minore