RO Study
👤
Adrianaluta20
Adrianaluta20
10-03-2021
Engleza
a fost răspuns
va rog urgent
multumesc
Răspuns :
Prazvan397
Prazvan397
10-03-2021
1 Yes, I can
2 No, I can t
3 No, I haven t
4 No, I can t
5. Yes, I can
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti Contexte Pentru A Ilustra Diferite Sensuri Ale Verbului A Face (minim 3)Includeti In Imbinari De Cuvine Sinonimele Verbului A Face : A Executa, A Rea
Care Sunt Prepozitiile?
Care Este Rolul Pe Care Il Are Ghiorghita In Pedepsirea Ucigasilor Tatalui Sau?-Baltag.
Buna! Am Si Eu Nevoie De Ajutor La Biologie..Imi Trebuie Si mie un Lant Trofic Format Din 5 Verigi.. Adica Bufnita Mananca Liliac , Liliacul Mananca Fluturele
In Ce Poezie Mihai Eminescu Ii Elogiaza Pe Predecesorii Sai?La Fel Vreu Un Rsp Rapid !!!
Varog Ajutatima Si Pe Mine Cami Trebuie Pe Mine.1)imagineazati Ca Soldatul De Plumb Si Dansatoarea Ar Fi Putut Vorbi.Despre Ce Ar Fi Putut Discuta?Scrie Dialogu
Vulpea De Pustiu Ziua Se Ascunde In Vizuini, Iar Noaptea Iese La Vinat Rozatoare.reptile,pasari.Vinatul Nocturn Este Asigurat De...a)viteza Mare De Deplasare b)
Povestiti Pe Scurt O Alta Intamplare Hazlie Din ,,Amintiri Din Copilarie''. in Afara De ,,La Cirese''
Ce Concentratie Procentuala Are Solutia Obtinuta Prin Dizolvarea A 30g De Zahar In 200g Solutie De Zahar De Concentratie 10% ?
Eseu Cu Tema ,,ce Ciudata Este Viata'' Urgent