RO Study
👤
Alina9348
Alina9348
10-03-2021
Matematică
a fost răspuns
va roggg dau coronitaaa
Răspuns :
Curioasa141
Curioasa141
10-03-2021
Explicație pas cu pas:
L am făcut doar pe b).
Cred ca este corecta rezolvarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5 Supra 6 Din Numarul "a" Este 175 , 2 Supra 3 Din "b" Este 962 , Iar 7 Supra 10 Din "c" Este 420.Este Adevarat Ca 2 Supra 3 Din "a+b+c"este Un Numar Cu 502 Mai
Suma A Trei Numere Este 63.Aflati Numerele Stiind Ca Primul Numar Este De Trei Ori Mai Mare Decat Al Treilea,iar Al Doilea Este De Doua Ori Mai Mic Decat Al Tre
Un Triunghi Dreptunghic Are Catetele De Lungimi 15 Cm Si 20 Cm.Inaltimea Corespunzatoare Ipotenuzei Are Lungimea Egala Cu Cati Cm ?
Intra 1 Kg De Alcool Intr-o Sticla De 1 L ?
Pretul Unei Biciclete Se Mareste Cu 20%.Dupa Un Timp Bicicleta Se Scumpeste Din Nou Cu 10% ,ajungand Sa Coste 264 Lei.Determinati Pretul Inial Al Bicicletei.Aju
Imi Puteti Da Versurile De La Cantecelul SPUNE-MI CARE MAMA ANUME Va Rooog Am Nevoie Pt Serbarea De 8 Marie La Scoala
De facut Doua Enunturi Cu Intelesuri Diferite Ale Cuvintelor ;bob,broasca ,toc ,cheie,noi,panza,membru,zmeu,banca ,ochi
Suma A Doua Nr Este 21, Iar Diferenta Lor Este Cat A Treia Parte Din Nr Mai Mic. Afla Cele Doua Nr.
Afla diferenta Dintre Numarul3279 Marit Cu 866 Si Numarul 198 Marit De 5 Ori
Imi Creez Un Depozit La Banca. In Primul An Am Primit 12% Dobanda, Iar In Al Doilea An Dobanda A Fost De 15%. Am Acum 579,6 Lei. Cati Lei Am Depus Initial?