RO Study
👤
Gresoiuianis
Gresoiuianis
10-03-2021
Matematică
a fost răspuns
PLS dau 40 de pc.
repede am test
Răspuns :
Camivali
Camivali
10-03-2021
Răspuns:
Spor! Sper că te-am ajutat!
Answer Link
Sofiacocirteu77
Sofiacocirteu77
10-03-2021
Cercurile nu sunt impartite egal deoarece: unul este mai mare iar celalalt este mai mic.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
10. Complete Ces Phrases Avec Les Verbes Indiqués Au Présent. Cette Statue, 1. Vous (partir)..... À Quelle Date? 2. Nous (pouvoir) ..... Venir Avec Vous? 3. Reg
Scrie În Ordine Crescătoare Numerele Pare De La 1000 Până La 1012 Dau Coroanaaa
7 Alcătuiește Un Dialog Între Profesorul De Matematică Și Elevul Pe Care L-a Întâlnit Sub Castan. Repede Va Rog
Afla Radical Din A Daca A = 5+5²+5³+...+5²⁰¹¹ Supra 1 Supra 5 + 1 Supra 5² + 1 Supra 5³+ .... + 1 Supra 5²⁰¹¹ Va Rog Din Toată Inima Mea O Sa Dau Un Test Astăzi
6 Care Sînt Avantajele Bibliotecilor Virtuale? Tineti Cont De Condițiile Pe Care Le Are O Bibliotecă Tradițională, Clasică: Număr Limitat De Exemplare Ale Unui
16. De Câte Ori Se Foloseşte Cifra 6 În Scrierea Nu- merelor De Două Cifre? Indicatie. Număraţi Mai Întâi Numerele De Două cifre Cu Cifra Zecilor Egală Cu 6 Şi
16. De Câte Ori Se Foloseşte Cifra 6 În Scrierea Nu- merelor De Două Cifre? Indicatie. Număraţi Mai Întâi Numerele De Două cifre Cu Cifra Zecilor Egală Cu 6 Şi
7. Pentru Numărul 12, Scrie Mulțimea Divizorilor: A) Proprii; B) Improprii. Cu Proprietate Caracteristica
5. Scrieți: A) Toate Numerele De Forma Aaa, Mai Mari Decât 560. B) Toate Numerele De Forma B00 Mai Mici Decât 390.
Se Consideră Numărul A=1+2+...+10+ 10 (20+2¹³ +2¹ +2³). Demonstrați Că A Este Pătrat Perfect Şi Calcu- Lați √A. B) Se Consideră Numărul . B=1+3+5+...+ 19. Demon