RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-05-2014
Matematică
a fost răspuns
ce este un patrat in spatiu?cub sau ...???
Răspuns :
Morwanneg
Morwanneg
10-05-2014
Un patrat in spatiu ramane patrat, insa poate fi vazut deformat. (ca un dreptunghi, romb, paralelogram) Cubul este un poliedru cu toate fetele patrat.
Answer Link
Faravasile
Faravasile
10-05-2014
Un patrat este
patrat
si in plan si in spatiu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identifica Adverbele Din Urmatoarele Texte: A. Cand Am Ajuns Apoi Acasa, La Seca
Omul Este Suma Actiunilor Sale, Ceea Ce A Facut, Ceea Ce Poate Face. Nimic Altceva. Cum Comentez Citatul Asta? Nu Am Niciun Chef:| Binee, Trebuie In Franceza, D
Care Este Explicatia Expresiei Toanele Iernii?
Buna ,as Vrea Si Eu Sa Ma Ajutati La Urmatorul Exercitiu: Indicati Femininul Cuvintelor:analog,carnavalesc,grotesc,pitoresc.
Previsions Meteorologiques. Mettez Les Verbes Au Futur.Dans La Matinee, La Mer (etre) Houleuse. Le Temps (etre) Orageux Et Il Y (avoir) Un Vent Tres Fort. Il (f
Am Nevoie De Ajutor Cu Tema La Romana Si Nu Stiu Care Este Planul Dezvoltat De Idei Al Operei Literale 'Vizita' Asa Ca Varog Sami Dati Raspunsul Cat De Repede P
Cate Numere Mai Mici Decat 20 Sunt Cu 9 Mai Mari Decat Suma Cifrelor Lor?
Comentati Cuvintele Lui GEORGE ENESCU :"Eu Lucrez Mereu.Pentru Mine Viata Fara Munca Nu-si Are Ratiunea."
Heeeelp!Cum Le Egalez?Mg + HCl --> ??Fe + CuSO4 --> ?? Cu + AgNO3 --> ??
Alcatuieste Un Scurt Text Cu Titlul LA JOACA .subliniaza Pronumele Personal Apoi Precizeaza Si Numarul Acestora.