RO Study
👤
Edi1730
Edi1730
10-03-2021
Biologie
a fost răspuns
2 ciuperci parazite
2 comestibile
Răspuns :
Thisalex36
Thisalex36
10-03-2021
Răspuns:
parazite:Grifola
Pleurotus
comestibile:Hribe
Șampinioane
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Ce Exprima Fiecare Cuvant Din Enunturile Date: Baiatul Nerabdator Rasuceste Cheia Trebului Mecanic.El Mananca Doi Colaci.
Afla Numarul Necunoscut.667355÷a=65, B÷9=50689 R4, 482880÷c=8.
Make The Sentrnces Negativea) It Is Rainyb) Kate Is Blondec) Mark Is Ten Years Oldd) The Lesson Is Easye) It Is Two O'clockf) The Teacher Is In The Classroomg)
Ajtatima Va Rog, E Urgent. Fie Polinomul P(x)= 2[tex] X^{3} [/tex] + M[tex] X^{2} [/tex] + NX + 6. A) Aflati Parametrii Reali M Si N, Astfel Ca Polinomul P(X) S
Hei Am Nevoe De Idei. Ce Am Putea Pune Pe Panourile Din Clasa Noastra. Pana Acum Au Fost Tot Felul De Postere Si Proiecte Dar Acum Nu Stim Ce Sa Mai Putem. Va R
Analizati Verbele La Modul Indicativ Din Textul Urmator . Tu Torci. Pe Vatra Veche Ard,/Pocnind Din Vreme In Vreme,/Trei Vreascuri Rupte Dintrun Gard ,/Iarflaca
O Pensiune De Pe Litoral Are 42 De Camere Cu Cate 3 Paturi Fiecare.Stiind Ca Toate Locurile Sunt Ocupate, Iar 37 De Turisti Nu Au Mai Avut Loc, Afla Cati Tur
Ex 6 Pls Rapid!!!!!!! Rapid!!!!!!!!!
Propozitie Cu Cuvantul Pamantiu Care Este Asezat In Fata Unui Substantiv La Genul Masculin
Ce Verb Este Am În Propoziția Am Văzut Filmul