RO Study
👤
Alexandruleu25
Alexandruleu25
10-03-2021
Matematică
a fost răspuns
3 si 4 pe o foaie plzzzz
Răspuns :
Tuckann
Tuckann
10-03-2021
răspunsul e in imagine. sper ca te-am ajutat!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Scrie, În Caiet, Valoarea Morfologică Și Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate: Ciripitul Vrăbiutelor Din Copacii De Peste Drum Mă Întristează. Pisica B
Cine Mă Ajută Vă Rog Dar Să Facă Și Rezolvările Nu Numai Răspunsul
26. Die Zahlen A Und B Sind Zu Den Zahlen 4,2 Und 2,4 Umgekehrt Proportional. Welche Zhal Ist Kleiner?
O Carte Postala Pentru Doamna Invatatoare Peste 10 Ani
În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Punctele Coliniare A B C Și D În Această Ordine Astfel Încât D Să Fie Simetricul Lui A Față De C Și Lungimea Segmentului A
La O Fermă Sunt 1225 De Animale Vaci Oi Porci Și Găini Numărul Găinilor Este Dublul Porcilor Iar Numărul Vacilor Este Egal Cu Numărul Oilor Dar Cu 75 Mai Mic D
Alcatuim Un Text De 10-15 Randuri In Care Sa Folosim Formele Pronumelui Personal Atat Forma Accentuata Cat Si Forma Neaccentuata Evidentiindu-le Cu Alta Culoare
Pe Baza Fragmentului, Rezolvati Urmatoarele Cerinte: 1. Evidentiaza, In Minimum 50 De Cuvinte, Rolul Dialogului In Fragmentul De Mai Jos. 2. Rezuma Intamplaril
Care Este C.m.m.m.c Al Numerelor 45 Si 25
4. Subliniați Cu O Linie Subiectele, Cu Două Linii Predicatele Şi Cu O Linie Punctată Atributele Din Următoarele Propoziții: A. Tata Şi Unchiul Lui Au Maşini Mu