RO Study
👤
Irina9292
Irina9292
09-03-2021
Matematică
a fost răspuns
saluut sper sa ma puteti ajuta
Răspuns :
Cassiancoman12
Cassiancoman12
09-03-2021
Răspuns:
B, sper că te-am azutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Află Suma A Trei Numere Știind Că Primul Număr Reprezintă 1 Supra 4 Din Sumă, Al Doilea 1 Pe 4 Din Rest Iar Al Treilea Este 918.
Write The Words To Fill The Gaps. Use Comparatives And Superlatives. 1. The Clothes Here Are _______________________ (good) Than In My Town. 2. That’s My ______
Ca Sa Poata Cumpara 5 Caiete A 2.35 Lei Caietul , Lui Petre I-ar Mai Trebui 2.25 Lei . Cati Lei Are Petre ?
Explica Modul De Formare A Unui Cuvânt Obținut Prin Derivare Și A Unui Cuvânt Obținut Prin Compunere Din Secvența Zic Că Eu Că Numai Asta Mai Mai Lipsește Trei
Maria A Citit O Carte De 415 Pagini În Trei Zile Știind Că În Prima Zi A Citit 175 De Pagini Iar A Doua Zi De Cinci Ori Mai Puțin Decât În Prima Zi Afla Câte Pa
Un Dialog Din 6 Replici Dintre Invatatori Si Copiii Au Vazut Caine , Va Rog Tare Mult Ajutati
Dacă Latura Unui Pătrat Este 3 Care Este Aria?
Indicati Pluralul Feminin Al Urmatoarelor Adjective:analog,carnavelesc,grotesc,pitoresc
Va Rog Frumos Este Tema Fratelui Meu Dar Eu Nu Ma Descurc La Probleme.Va Rog Frumos.
Tata A Montat La Bucatarie,deasupra Chiuvetei,8 Placi De Faianta De Forma Patrata Cu Latura De 10 Cm,ca În Figura De Mai Jos: