RO Study
👤
Andibanga
Andibanga
09-03-2021
Matematică
a fost răspuns
X=?
———————————————————
Răspuns :
Ionela1018
Ionela1018
09-03-2021
aduci la acelasi numitor.
ai rezolvarea atasatat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau O Descriere A Unei Persoane Neobisnuite In 12 -18 Randuri .
Capra Neagra Din Ce Grupa A Mamiferelor Facce??
Un Olar A Facut De Trei Ori Mai Multe Oale Decat Altul,cea Ce Inseamna Cu 120 De Oale Mai Mult Decat Cel Din Urma. Cate Oale A Facut Fiecare Olar . Va Rog Să-mi
Sa Se Arate Ca Daca Scădem Din Latura Unui Pătrat O Treime Si Din Rest O Pătrime Obținem Jumătate Din Latura Pătratului! Va Rog Mod De Rezolvare Pentru Clasa A
Ofer 15p Un Turist A Parcurs In Prima Zi Un Sfert Din Drumul Sau .in A 2 Zi O Jumătate Din Restul Drumului Iar In A 3zi Ceilalți 42km .care A Fost Lungimea Tota
Explicati Care Au Fost Motivele Pentru Care Românii Din Transilvania Nu Au Renuntat, Ci Au Continuat Lupta Pentru Drepturile Lor. Vă Rog Mult!!!
Suma Dintre Un Numar A Si Dublul Unui Număr B Este Egală Cu 1,08. Primul Număr Este De 7 Ori Mai Mare Decat Al Doilea. Sa Se Afle Cele Doua Numere.
In Ce Caz Sunt Substantivele Si Adjectivele Subliniate?
Stabiliti Valoarea De Adevar A Propozitilor:"semidreaptanu Are Axa De Simetrie" "Diagonaleleunui Dreptunghi Sunt Axe De Simetrie Pentru Acesta"
Imi Spuneti O Metoda Cu Care Se Pot Reține Verbele Neregulate? Am Doua Pagini De Invatat!