RO Study
👤
Veronikaeszter
Veronikaeszter
28-04-2015
Limba română
a fost răspuns
opusul lui se potolea
multumesc
Răspuns :
Dariutzzzza1
Dariutzzzza1
28-04-2015
se potolea≠ se agita
Answer Link
Melsa
Melsa
28-04-2015
se potolea -- se alarma, se agita
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trei Arhaisme Din Textul ,,Mihail Sadoveanu - Nada Florilor,,
Imi Puteti Spun Va Rog Rezumatul Povestii Acesteia : ÎN CASA BUNICILOR NINGE NAIV.Poate Că Pe O Fereastră Aburită, Un Deget Mic A Desemnat O Căsuţă Cu O Uşă,
Cine Ma Ajua La O Cerinta? indica Procedeul De Formare A Cuvintelor: -inflorita -norisor -innorata - (a) Inpanzi -dusul -ducere -apus *nu E Neaparat Sa Imi Zice
Calculati: rad243+ 2rad75 - Rad147
Care Este Elementul Regent Al Propoziției :" Dacă -nţelesul Cărții Si Scrisul Se Masoara Cu Luxul Si Grosimea-n Cotor De Dinafara ."
Pe O Pajiste Cu Flori Sunt 1385 De Insecte. Numarul Albinelor Este De Doua Ori Mai Mare Decat Numarul Fluturilor. Cate Albine Si Cati Fluturi Sunt Pe Pajiste. M
Simplificand Fractia 3939/4444 Obtinem.............
Deranjate De Activitatile Desfasurate Langa Lac,mai Multe Broaste Au Fost Zarite De Catre Elevi Sarind In Apa. Incadreaza Broasca De Lac In Grupa De Animale Ver
Scrie Adjective Potrivite Pentru Urmatoarele Substantive: Noapte, Floare, Vara, Vant
Buna,vreau Si Eu Putin Ajutor,va Rog.. 1.Perimetrul Lacului Rosu Este De 2830 M .Daca Te Deplasezi Cu Bicicleta,cu O Viteaza De 10km/h,in Cate Minute Parcurgi A