RO Study
👤
Gabilupitu17
Gabilupitu17
08-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă la d =b-c
Răspuns :
Popadaria34
Popadaria34
08-03-2021
Răspuns:
d= b-c= 36-18=
d= 18
sper ca e bun raspunsul acesta. Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati :[tex]( \frac{2}{ \sqrt{3} } + \frac{3}{ \sqrt{2} } ) \times \sqrt{6} - ( \frac{1}{ \sqrt{12} } - \frac{1}{ \sqrt{8} } ) \times \sqrt{24} = \
Va Rog Din Suflet Ex 3 Dau Coroana
În Biblioteca Şcolii Sunt Cărți De Literatură După Cum Urmează :trei Sferturi Sunt În Limba Română , Două Treimi Din Rest Sunt În Limba Engleză, Iar Restul De 1
Ajutatima Dau Coroană La George Și Cheia Secretă A Universului După Leasing Și Stephen Hawking Trebuie Să Îmi Răspundeți La Întrebările De La Ce Am Înțeles Din
O Poveste Se Intinde Pe 159 De Pagini.mara Vrea Sa Termine Povestea In Doua Saptamani.dupa 3 Zile,fetita Observa Ca Suma Numerelor De Pe Ultimile Pagini Citite
Alcatuiti Un Text La Care Sa Participe Personajele Din Lumea Necuvantatorelor NECUVANTATORE ADICA ANIMALE SI PLANTE .
Intr-o Clasa Sunt Cu 3 Fete Mai Putine De Cat Baieti.daca Ar Mai Veni Inca 4 Baieti Si Ar Pleca 5 Fete,atunci Numarul Baietilor Ar Fi Dublul Numarul Fetelor C
27÷[26+(6×a-7×3)÷9]+(13-2×2×3=2
CINE MA POATE AJUTA???? URGERNT
DAU COROANA!!Va Rog E Urgent Dau Coroana PROMIT:Analizati Urmatoarele Cuvinte:Trecator,flori, Si Albastre