RO Study
👤
Rusulamalia
Rusulamalia
08-03-2021
Matematică
a fost răspuns
efectuați valculele:
Răspuns :
Andreeagoanga46
Andreeagoanga46
08-03-2021
Răspuns:
Sper că îmi înțelegi scrisul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Tren In Forma Dreptunghiulara Are Lungimea De 50 Dam Si Latimea Cu 20 M Mai Mica. Aflati Lungimea Laturilor Drepunghiului.
Argumentari Ca Un Text Se Incadreaza In Specia Fabula :*
La Un Cwentrru De Paine Se Vinde Dimineata Jumatate Din Cantitatea De Paine Si 4 Paini , La Pranz Jumatate Din Cea Ramassi, Inca 2 Paini , Iar Seara Jumatate Di
La Dreapta Numarului Natural A Se Scrie Cifra 0 Si Se Obtine Numarul B. Daca A+b=429, Derminati Numarul A.
Ajutor! E Urgent!Multimea Solutiilor Ecuatiei (x+1) Totul La A Doua -1 = 3 Este S={...}
1.subliniati Pronumele Posesive Si Indicati Cazul Si Functia Sintactica Este Inalt Bradul Dinaintea Alor Sai._________ Globurile Rosii Sunt Asemenea Alor Sai.__
Suma Lungimilor Laturilor Unui Patrulater Este De 66 Dm.Sa Se Afle Lungimea Fiecarei Laturi,stiind Ca Ele Sint Numere Consecutive.!!!Va Rog Ajutatimaa..:(:(:(:(
Suma A Trei Numere , X , Y Si Z Este Cu 69 Mai Mare Decat X , Cu 74 Mai Mare Decat Y Si Cu 41 Mai Mare Decat Z .Afla Numerele.
Ajutooor! Hey Am De Facut Un Desen Pe Tema Poluarii Si Nu Imi Vine Nici O Idee. Puteti Sa-mi Dati Cateva Sugestii Sau Cateva Imagini Pe Aceasta Tema?
A(0,4);B(-2,0);C(8,0) Ecuatia Medianei,ecuatia Inaltimi Din A Si C,nu Stiu Cum Sa Aflu [tex] M_{AT} [/tex]