RO Study
👤
Nvefivnalc
Nvefivnalc
08-03-2021
Informatică
a fost răspuns
va rog pana la 19.00
Răspuns :
Lucaciucandrei
Lucaciucandrei
08-03-2021
RASPUNS CORECT: c) 1 9 4
COROANA!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ia Un Interviu Micutului Conducator Din Calatoriile Lui Gulliver .. Cei Care Au Jurnalul De Vacanta De La Editura Delfin Sa Ma Ajute La Ex 3,pag 112.
Fie Multimile : A= {x Apartine Q | X=2 La Puterea "a", -2 < A ≤ Cu 1} Si B {y Apartine Q | Y= 3 La Puterea "b-3", 2 ≤ Cu B < 5}. Determinati Multimile: A=
Numeste Tipul De Viitor: a)ma Voi Descurca b)am Sa Iau c)voi Vedea d)nu O Sa Cari
1 √16-√4-√169=? 2 Rezolvati In R Ecuatia -7x+5=-9 3 Diagonalele Unui Romb Au Lungimea De 16 C. Aflati Aria Discului Corespunzator 4 Un Cerc Aree Lungimea
Cum Tranform Prop In Asta Fel Incat Cuvantul Greutatea ,din Parte Secundara Sa Devina Subiect ?
Uc(7 La N)=? Uc(4 La N)=?
Precizeaza Conjugarea Acestora : Inchide Adoarme Tace
Hei,am Și Eu O Mică Problemă. Dacă Ab+ac=15 Și B+c=5,atunci Valoarea Numărului A Este Egală Cu.... Cu Explicații Va Rog. Mulțumesc !
Urgent!!Va Rog Ajutati-ma!!!O Cofetarie Nu Intragistreaza Pierderi , Dar Nici Profit , Daca Produce Prajituri La 5 Lei Per Kilogram Cofetaria Inchiriaza Un Spat
Extrage, Din Text, Doua Marci Lexico-gramaticale Prin Care Se Evidentiază Prezenta Naratorului. Din Textul ,,Romanul Adolescentului Miop'' De Mircea Eliade De