RO Study
👤
Andraraluca81
Andraraluca81
22-01-2014
Matematică
a fost răspuns
Cum asi putea descompune x²+5x+6 ?
Răspuns :
Mariusdarius07
Mariusdarius07
22-01-2014
x^2 +2x +3x +6=x(x+2)+3(x+2)=(x+3)(x+2)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Cineva Sa Imi Explice Cum Sa Faci Scaderea Prin Fractii Cu Numitor Diferit. Imi Trebuie Rapid Ca Maine Am Test
Din Sapte Chibrituri A Fost Scris Numarul 1/7.Transformati Aceasta Fractie In 1/3 Folosind Acelasi Numar De Chibrituri.
Determina Termenul Necunoscut Al Proportiei X/25=4/10
Nutriția Oilor Este : Autotrofa , Heterotrofa Saprofita , Heterotrofa Erbivora Va Rog Urgent!
3.Va Rog Frumos Ajutatima..
XI.4.4. Într-un Bloc Sunt Apartamente Cu 2 Camere Şi Cu 4 Camere, În Total 48 De Camere.Ştiind Că În Bloc Sunt 16 Apartamente, Să Se Afle Câte Apartamente Sunt
Funcția Sintactică A Verbului Subliniat Din Secvenţa Îl Așază În Fața Sa Pentru A incepe Să-și Construiască Planeta Este: a. Complement Prepozițional; b. Circum
Compuneti O Poezie De 3 Strofe Cu Urmatoarele Cuvinte : Soare Palid,cer Plumburiu,blocuri Înghețate, Strazi Pustii,suflet Cald Si Vesel,copacii Goi Si Tristi Si
Scrie Un Dialog Între Tată ȘiCoca, De Cel Puţin Opt Replici,despre Nevoia Păstrării Relaţieicu Lumea De Unde Am Plecat.OFER COROANĂ!!!
Scrieti Un Algoritm Care Afiseaza Nr Impare Mai Mici Decat O Valoare N Citita La Tastatura