RO Study
👤
Zamfiraniel
Zamfiraniel
08-03-2021
Studii sociale
a fost răspuns
parere la ideea patriotism
Răspuns :
Movulta
Movulta
08-03-2021
Părerea mea este ca patriotismul este un lucru demn de urmat de orice cetățean deoarece prin acesta îți arați iubirea și respectul fată de țara in care traiesti.
( Sper ca te-am ajutat )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mai Inalt Si Abrupt Al Unei Mari-substantiv este Format Din 6 Litere,dintre Care A Doua Este Litera *A*....pagina 164...va Rog...la Raspuns Bun Dau Coroana Si M
1.Ana Cheltuie O Suma De Bani Astfel:in Prima Zi 3/8din Totala ,a Doua Zi 2/5 Din Rest ,a Treia Zi 1/3 Din Noul Rest Si In Ultima Zi 1/2din Ultimul Rest ,ramana
Daca A/30=0,1/b Atunci A*b Este .. Plz.
Un Exemplu De Minereu....................................ar Putea Fi Aurul
In Noaptea Aceea - In Care Au Inceput Atit De Multe LUCRURI Si In Care S-au Schimbat Atitea Pentru Totdeauna - Una Dintre Cartile PREFERATE Ale Lui M Eggie Zace
Un Triunghi Dreptunghic ABC Cu Ipotenuza BC-12cm Are Cateta AC-6cm.Fie M Mijlocul Ipotenuzei Si AD_|_BC,D Apartine(BC).Atunci Lungimea Segmentului DM Este: ??
Prezinta Rolul Virgulelor In Structura : - Soarele, Zic, Nu Mai Arata De Mult, Repeta Soldatul, Uitandu-se Cu Niste Ochi Voiosi La Dansul.
Se Da Schema: C2H2+H2O(HgSO4)⇒ A +[O]⇒ B +Cl2(-HCl) ⇒C +KCN⇒ D +2H2O (-NH3)⇒ E Compusul E Este: A. Acid Hidroxipropionoc B. Acid Scuccinic C. Acid Glutaric D.
Numerele Cuprinse Intre 300 Si 400 Care Au Suma Cifrelor Egala Cu 10 Sunt Vreau Si Eu Un Raspuns Dar Repede Va Rog
Timpul Verbal Utilizat De Narator In Fragmentele Narative Din Barbu Stefanescu Delavrancea, Neghinita