RO Study
👤
Girlfive
Girlfive
28-04-2015
Limba română
a fost răspuns
Compunere mama mea urgent dau 20 puncte
Răspuns :
Any2003
Any2003
28-04-2015
Mama mea e cea mai buna fiinta.Imi este cea mai buna prietena. Ei ii pot spune tot ce simt si tot ce ma apasa. Ea munceste pentru mine zi si noapte. Ea imi daruieste tot ce am nevoie :iubire si afectiune .O VOI IUBI MEREU !!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati 3 Efecte Metabolice Ale Secretiei De ADHimi Trebuie Urgent Ca Dau Coroana
Nu Uita Regulile De Alcătuire Ale Unui Text! Foloseste Minim Trei Alineate! Nu Încape Cu ,, Şi.. Propozițiile! ⒸDă Nume Potrivite Personajelor Şi Un Titlu ! Scr
Cine Îmi Zice Îi Dau 109 De Coroane Numai Ajutati48 / 4 7 * 7 / 5 70 / 4 5 2 / 4 78 / 6 88 / 8 62 / 2 36 / 2 * 68 / 4 84 / 6 * 4 / 7 96 / 8 8 4 / 8
88 Din Cele 10 Versuri Ale Unui Cântec, 2 Versuri Reprezintă Refrenul. Numărul Total Al Versurilor Care Reprezintă Strofele, Fără Refren, Scris Sub Formă De Fra
8 Propoziti Cu Must Și 8 Cu Mustn T In Engleza
5. ...să Scriu Două Enunţuri Utilizând Sensurile Diferite Ale Cuvântului Roi.
FIŞĂ DE LUCRU Scrierea Cu ,,m" Înainte De ,,p" Şi ,,b" 1.Citeşte Textul Şi Subliniază Cuvintele Care Conțin Literele ,,mb" Mormăilă Este Un Urs Simpatic Şi Hazl
Explică Semnificația Celor 3 Figuri De Stil Notate Pe Caiet: • "Iar Pădurea Lin Suspină" • "Ziua De Ieri S-a Ținut După Mine (...) / Ca Un Câine Flămând.." • "(
Indetifica Sybstantivele In Cazul Nominativ Din Prima Strofa Indicand Functia Lor Sintactica Ce Rol Crezi Ca Au Aceste Substantive In Descriere
Andrei Si-a Propus Sa Faca Pentru Targul De Craciun 173 De Caciulite Ornamentale In 11 Zile .Stiind Ca In Primele 7 Zile A Facut 15 Caciulite Pe Zi Afla Cate Tr