RO Study
👤
AlexuLUL
AlexuLUL
07-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Doar exercitiile 3 si 6 URGENT
Răspuns :
Petrescusofia3
Petrescusofia3
09-03-2021
Sper ca te-am ajutat cu ce am putut ....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Cuvinte Înrudite Cu Fiecare Dintre Cele Date: Cioc,ploaie,aer,prieten
2. În Figura 9, VABCD Este O Piramidă Patrulateră Regulată Cu Vârful V. Am Notat Cu L Latura Bazei, M Muchia Laterala, H Înălțimea, Ap Apotema Piramidei, Alat A
PROBLEME DIVERSE 1. Află Câtul Dintre Suma Numerelor 569 342 Şi 330 658 Și Cel Mai Mic Număr Ce Cinci Cifre. :00 01
Descrie Rolul Și Caracteristicile Următoare Dispozitive Stocare Hard Disk Hard Extern
Selectați Din Textul O Amintire De Neuitat 10 Verbe Și Scrie Persoana Și Numărul Lor
Citește Problema Din 1000 RON Ana Cumpără O Imprimantă Cu Prețul De 6562 RON Dar Restul Banilor Ia Achiziționează Trei Ce Preț Are Un Toner
Alcătuiește O Compunere Cu O Întâmplare Din Lumea Necuvântătoarelor Dau Coroană!
12. Formulează Propoziţii În Care Cuvintele Date Să Fie, Pe Rând, Predicate Şi Subiect Predicat..... Subiect..... Predicat.... Subiect..... ● Dor Port ● Roade P
Un Teren De Sport In Formă De Dreptunghi Are Lungimea De 160 M Și 1ţimea De 80 M. Terenul A Fost Împărțit În Două Părţi Egale, În Formă De Pătrat, Stilind Că Un
Alexandra A Cumparat Un Atlas Geografic Pe Care A Platit Mai Mult De 150 De Lei Si Mai Putin De 200 Lei, Dar Nu Îsi Mai Aduce Aminte Exact Pretul. L-a Achitat F