RO Study
👤
Iuliatatar02
Iuliatatar02
07-03-2021
Germana
a fost răspuns
conjugati mogen , mochten , konnen
Răspuns :
Anastasia2244
Anastasia2244
07-03-2021
ich mag
du magst
er/sie/es mag
wir mögen
ihr mögt
sie/Sie mögen
ich möcht(e)
du möchtest
er möchte
wir möchten
ihr möchtet
sie möchten
ich kann
du kannst
er/sie/es kann
wir können
ihr könnt
sie/Sie können
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut.Am Facut La Scoala Regula De 3 Simpa.Am O Intrebare:intr-o Problema Eu De Unde Imi Dau Seama Cum Trebuie Sa Fac ,adica Cu Marimi Direct Proportionale S
Alina Avea 6 De Lei.Jumatate Din Suma O De Restul Cumpăra 10 Caiete.Cati Lei Costa Un Caiet?
A,b,c,d Pentru Care Numerele:abcd,bcd,cd,d Scrise In Baza 10 Satisfac Relatia:abcd+bcd+cd+d=2018
Ajutor!!!!!URGENT TOATE EXERCITIILE VA ROGG
Scrieți O Compunere Descriind Un Colț Din Natură În Maximum 10-15 Rânduri(ex.:grădina Voastră Dacă Aveți,etc.) Dau COROANA + 15 PUNCTE
Un Număr Îl Inmultim Cu 3 .rezultatul Îl Micsoram De 2 Ori.noul Rezultat Îl Dublam Și Obtinem 18.Află Numărul.
La O Patiserie Se Vând Dimineață O Treime Din Numărul Produselor Preparate Și Încă 10la Prânz Se Vinde O Treime Din Rest Și Încă 10 Produse Iar Seara Jumătate D
Perimetrul Unui Dreptunghi Este 2200 M, Adica De 10 Ori Mai Mare Decat Diferenta Laturilor. Afla Laturile Dreptunghiului
Observa Desenul Si Noteaza Un Enunt Adevarat Despre Acesta Si Unul Fals Fals Adevarat desen : | |----------
Realizati Un Eseu Despre Starea Noastra De Sanatate In Anotimpul Primavara. Dau Coroana