RO Study
👤
Ionniolaemar
Ionniolaemar
07-03-2021
Matematică
a fost răspuns
6 supra 3 totul la 3
Răspuns :
Stefaniabogdan10
Stefaniabogdan10
07-03-2021
206/27
Sper că te am ajutat
Answer Link
Carlitos09412
Carlitos09412
07-03-2021
Răspuns:
da este 206\27 sper că te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A)daca P% Din 120 Este Egal Cu 36,atunci P=?b)daca P% Din 1000 Este Egal Cu 50,atunci P=?c)daca P% Din 400 Este Egal Cu 20,atunci P=?d)daca P% Din 500 Este Egal
Fie Triunghiul Isoscel ABC Cu AB=AC . In Exteriorul Sau Se Construiesc Triunghiurile Dreptunghice Abm Si Acn Cu M< Abm = M<accn = 90grade si BM =CN . Ara
1)Un Romb Cu Perimetrul 20 Cm Si Cu O Diagonala De 6 Cm Are Aria Egala Cu ...........2)ABCD-trapez IsoscelAB Perpendicula CD,AB=12 Cm ,CD=AD=BC=6cmFie AD Inter
Cel Mai Mare Nr.impar Mai Mic Decat 17este?
Scrie Epitete Potrivite Pentru Substantivele: *făină___________ *văi___________ *păduri__________. *flori___________
Fie ABCD Un Trapez Dreptunghic Cu AB||CD Si M(< A)=90 GRADE.Se Stie Ca AB=14 Cm,CD =8 Cm Si M (<B)=45 GRADE. a)Ca;culati Perimetrul Si Aria Trapezului ABC
Stabileşte Funcţia sintactică A Cuvintelor Subliniate În Secvenţa: La Cumpărare, Se Vor Alege Rodiile Care Par Mai Grele Şi au Coaja Intens Strălucitoare, Fără
Ce Parte De Vorbire Au Lexemele Acasa, Peste,fiindca, Plecase
Am Nevoie De O Lista Cu Lucrurile Necesare Care Trebuie Procurate P-u Scoala
Punctele A,B,C,D Sunt Situate Pe Dreapta D In Aceasta Ordine.(desen).Determinati Valoarea De Adevar A Propozitiei "AB*CD+AD*BC=AC*BD"