RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-03-2021
Limba română
a fost răspuns
vă rog să mă dau coroana coroana
Răspuns :
Mirela0611
Mirela0611
07-03-2021
sigur textul nu e mai lung?
Answer Link
Aneidaria27
Aneidaria27
07-03-2021
Răspuns:
dacă nu stiu textul, nu îți pot răspunde:(
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Scris Rezumat Din Amintiri Din Copilarie Urmatoarele Secvente:pupaza Din Tei,la Scaldat,la Cirese,procitania(cand Nica Este Ascultat Si Fuge Acasa) Si Calul
Povestirea Totale A Cartii Emmie Cea Invizibila
Ai Învăţat Şi Îţi Reaminteşti A. Transcrie Enunțurile De Mai Jos, Completând Spațiile Libere, Astfel Încât Acestea Să Fie Corecte. Plantele Folosesc Clorofila P
Care Sunt Personajele Cartii Baiatul Miliardar?Dau 5 Stele+ Coroana
5. În Figura Alăturată, ABCD Este Un Dreptunghi Cu = AB 20 Cm Şi AC = 25 Cm. (2p) A) Arată Că Perimetrul Dreptunghiului Este Mai Mic De 7,05 Dm. (3p) B) Determi
Limx->infinit X³sin1/x²
Scrieți Un Program Care Calculează Câte Timbre Are Mihai În Colecția Sa Știind Că: La Început A Primit De La Mama Sa Cinci Timbre, Cei Patru Bunici Au Dăruit Fi
Buna Ziua , Va Rog Cat Mai Sanatos..Make Your Lunch Box For Thursday And Friday.Va Mulțumesc
Revsq 91es Long 69 am. 13 Un Triunghi Are Perimetrul 84 Dm. Una Din Laturi este te Si Este De 41 Dm, Iar Celelalte Două Au Lungimi Egale. holeis Determină Lungi
Дополните Таблицу. Щими Буквами Из Таблицы. 14 10 3 Конкурс. • В Румынии - Лей И Бан; • В России - Рубль И Копейка. Сумма (леи) Удвоенная (леи) Половина (баны)