RO Study
👤
Mihaiandrei88
Mihaiandrei88
07-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana!
Helppppp
Răspuns :
Maria1418
Maria1418
07-03-2021
Răspuns:
Sper că te-am ajutat...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Perimetrul Unui Patrat Cu Latura De 22,5 M Si Perimetrul Unui Dreptunghi Cu Laturile De 18,2 Cm Si 9,1 Cm
Compune Un Text În Care Sa Fi Izolat Pe O Insulă Pustie Și Ce Ți-ai Lua Cu Tine ! Dau 60 De Puncte! Îmi Trebuie Urgent!
Ce Cantitate De O2 Se Gaseste In 2 Molii De Apa.URGENTTTTTTTTTTTTTTTTTT!
Produsul A Doua Numere Este 40.Dupa Ce Se Scade 3 Din Primul Nr,acesta Devine 2.Care Este Al Doilea Nr?
Un Triunghi Are O Latură De 35 M Și Alta De 2,7 Dam Câți Metri Are A Treia Latură Dacă Perimetrul Este Egal Cu 101 M
URGENT !!!!DAU COROANĂ !!! ȘTIIND CĂ ARIA UNUI PĂTRAT ESTE DE 0,36 M PĂTRAȚI , CALCULAȚI PERIMETRUL ACESTUIA .
Intr-o Familie Tata Avea 26 Ani La Nasterea Primului Copil.Cati Ani Are Al 2 Copil Daca In Urma Cu Un An Varsta Lui Era 1/9 (1 Pe 9) Din A Tatalui, Iar Peste Un
5 Va Roggggggg,dau 30 Pct
Cine Stie Cum Sa Rezolve Problemele In C++? Tehnica Trierii 1)Elaborati Un Program Care Determina Cate Puncte Cu Coordonate Intregi Se Contin Intr-o Sfera De R
Va Rog Imi Puteti Da Niste Detalii Despre Orasul Prypiat Aflat La 2 Km De Reactorul Cu Nr 4 Care A Explodat La Cernobil