Răspuns :
27 aprilie, (orasul in care te afli )
Draga, mama
Am ajuns cu bine in Sinaia si iti voi trimite si vederi. Este foarte frumos aici. Cand voi veni acasa iti voi mai povesti.
Cu drag,
Numele tau
Scrisoare despre şcoală.
Draga mea prietenă Alina,
Pentru început îţi spun că îmi lipseşti tare mult. De când ai plecat în Italia,distracţia de la şcoală nu mai este aceeaşi. Acum,pot spune că pquzele nu mai sunt aşa de amuzante. La limba română ne-a venit o nouă profesoară. Este de treabă şi cuminte,dar parcă ne lipseşte doamna Maria,ce-a care ne ţinea o oră întreagă numai să ne ţină morală.
Pe scurt,viaţa mea de elevă este grea,aşa cum cred că este şi a ta,ţinând cont că tu trebuie să înveţi limba italiană.
Sper că ne vom întâllni în vacanţa de vară aşa cum ai promis.
Cu drag,prietena ta, Tudora.
Asta am scriso în clasă.Am avut şi eu.
Draga mea prietenă Alina,
Pentru început îţi spun că îmi lipseşti tare mult. De când ai plecat în Italia,distracţia de la şcoală nu mai este aceeaşi. Acum,pot spune că pquzele nu mai sunt aşa de amuzante. La limba română ne-a venit o nouă profesoară. Este de treabă şi cuminte,dar parcă ne lipseşte doamna Maria,ce-a care ne ţinea o oră întreagă numai să ne ţină morală.
Pe scurt,viaţa mea de elevă este grea,aşa cum cred că este şi a ta,ţinând cont că tu trebuie să înveţi limba italiană.
Sper că ne vom întâllni în vacanţa de vară aşa cum ai promis.
Cu drag,prietena ta, Tudora.
Asta am scriso în clasă.Am avut şi eu.