RO Study
👤
Naomimirauta137
Naomimirauta137
06-03-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog ... mulțumesc!
Răspuns :
Laura
Laura
06-03-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere Cu Titlul "O Zi De Vara La Munte"
Un Muncitor A Lucrat Intr-o Zi 1 Pe 6 Dintr-o Lucrare , In A Doua Zi 1 Pe 9 Din Acea Lucrare , In A Treia Zi 3 Pe 8 Din Acea Lucrare , Iar In A Patra Zi Un Sfer
Aria Unu Paralelogram Este De 30√2cm²,iar Lungimile A Doua Dintre Laturi Sunt De 10 Cm,respectiv 6 Cm.Care Este Masura Unui Unghi Ascutit Al Paralelogramului?
Am Nevoie De Ajutor La Aceste Probleme Urgent! 1. Daca 0,(27)/x=3 Atunci X=... 2. Media Ponderata A Numerelor 2/5, 1/3 Si 4,5 Cu Ponderile 10,6 Si 4 Este... 3.
Se Considera Triunghiul ABC Si (AD Bisectuarea Unghiului BAC, D ∈ (BC) Si DE Ll AB, E ∈ (AC). Daca AB=12cm Si AC=16cm, Calculati AE,DE Si CE
Explica Urmatoarele Expresi:il Gasi Inseninat:ma Izbi Deodata O Amintire:izvora Ca Din Negura:un Trecator Ceas Al Vietii:
Ajutorrrrrrrrrrrr! Eu Nu Am Cartea"amintiri Din Copilarie" Si Am Nevoie De Dialogul Dintre Nica Si Mama Sa , La Intoarcerea Lui Acasa......multumesc!!!!!!!!!!!!
Care Este Rolul Pe Care Il Indeplinesc Linia De Dialog Si Semnul Exclamarii In Enuntul : -Domnilor Cai !
In Reperul Cartezian X0y Se Considera Punctele A(1,2) , B(5,6) Si C(-1,1) .Determinati Ecuatia Inaltimii Din C In Acest Triunghi .
1.Descompunerea In Factori A Expresiei -10x+24 Este...2.Aratati Ca ( 1 Supra 1+radical Din 2)+(1 Supra Radical Din 2+radical Din 3)+(1 Supra Radical Din 3+2).3.