RO Study
👤
StancuIonut
StancuIonut
06-03-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog mult rapid! dau coroana
Răspuns :
Vaslaut13
Vaslaut13
06-03-2021
Răspuns:
imi
pare
rau
am
scris
cam
urât
sper
s
adai
coroana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Află: A. Sfertul Numărului 14 896; B. Numărul De 27 De Ori Mai Mic Decât 2727; C. Câtul Dintre Produsul Numerelor 870 Şi 10 Şi Cel Mai Mic Număr De Trei Cif
Va Rog Frumos Va Rog Va Rog !Dau Corona! Textul:Lebedele După Hans Chiristian Andersen Planul Simplu De Idei Al Textului Dar Nu Lug Mai Scurt Va Rog Am Nevoie
Subliniaza Cu O Linie Formele De Viitor Standard Și Cu Doua Linii Formele De Viitor De Limba Vorbită.Trenul 625 Va Pleca De La Linia Trei.O Sa Vedem Filmul Mai
Scrie Cuvinte Cu Sens Asemănător Celor Scrise In Text Cu RozVA ROOOOG AM NEVOIE
2. Intr-un Depozit De Flori S-au Adus 327 De Crizanteme, Cu 186 Mai multe Gladiole, Iar Anemone, Cât Crizanteme Şi Gladiole La Un Loc. Câte anemone S-au Aduc În
De Conjuga Verbul A Da
Tatal Si Fiul Sau Au Impreuna 56 De Ani. Tatal Este De Trei Ori Mai In Varsta Decat Fiul.a) Care Este Varsta Fiuluib) Peste Cati Ani Tatal Va Fi De Doua Ori Mai
Cine Ma Poate Ajuta? Am Nevoie Pentru Mâine!
O Hidrocarbură Conține Carbon 92.31% Și Are Densitatea Față De Hidrogen 13. Determină Formula hidrocarburii Și Numește-o.
Aflati Doua Numere Naturale Care Au Suma 121,stind Ca Cel Mai Mare Impartitiu-l Pe Unul La Celalalt Se Obtine Catul 5 Si Restul 13