RO Study
👤
Azinu374
Azinu374
06-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog repede!Dau coroana!!
Răspuns :
Mikivlad
Mikivlad
06-03-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteti Sa Imi Raspundeti Si Mie Va Rog Macar La Cateva Exerciti Din Astea ? Dau Coroana !
Vă Rog Să Mă Ajuți....e Urgent! Dau Coroana, Și Puncte, Doar Ajutați Mă Puțin!❤️
Se Sa E(x) = (4x-1)²-(4x-1)(4x+1)a)calculati E(0)b) Aduceți Expresia La Cea Mai Simpla Formăc) Rezolvați Ecuatia E(x)= -6
Scrieti Formulele Structurale Ale Izoalcanilor A) 2-metil-butanb) 2,4- Dimetil-hexanc) 3-etil-2,2-dimetil-octand) 4-etil-3-izopropil-heptan
Un Text In Engleză Cum Am Găsit Ceva Cu Verbele Past Simple
Un Om De Afaceri Are Trei Cuburi Pe Biroul Sau.Pe Fiecare Fata A Fiecarei Cub Se Afla Cate O Litera. In Fiecare Luna El Aranjeaza Cuburile Astfel Incat Pe Fete
A) Aflati Divizori Lui 15 Si Determinati Numerele Naturale X Stind Ca 15 (x + 1 )b) Aflati Dovizori Lui 26 Si Determinati Numerele Naturale × Stiind Ca 26 ( 2•
Alegeți Un Film/ Serial Văzut, O Piesă De Teatru La Care Aţi Fost Sau O Carte Citită;l-ați Recomanda/ Ați Recomanda-o Cuiva? Redactați Un Text Argumentativ De M
Completând Rebusul Cu Adjective Cu Înțeles Opus, Vei Descoperi Pe Verticala AB Numel unei Părţi De Vorbire. 1. Neatent 2. Indisciplinat 3. Fricos 4. Harnic 5.
Urgent!!!!!!!!!!!!!!