RO Study
👤
Lungu5309
Lungu5309
06-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Ma poate ajuta cineva? Ofer coroana
Răspuns :
Mikivlad
Mikivlad
06-03-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle Dreapta De Ecuatie Y=-2x-4 Secanta La Parabola De Ecuatia Y=x La Puterea 2 +3x+2 .Intersectia Cu Axa Ox....... Urgent Va Rog
FACETI-MI O COMPUNERE DESPRE VARA OFER COROANA
Ajutati-ma Va Rog!1. Ordonaţi Crescător Numerele 25la Puterea 63 100 La Puterea 42 125 La Puterea 47
Intr-o Bombniera Erau Caramele. Maria Si Bogdan Au Mancat, Lasand In Bombniera O Treime Din Numarul Lor .Mama Lor A Mai Pus In Bomboniera 5 Caramele Si Suma Lor
Calculati : Sin De Pi/3 sin 2pi/3 cos Pi/3 cos2pi/3
Din Vezica Urinara , Urina Trece In: a. Nefron b. Pelvisul Renal c.tubul Colector d.ureta daca Cine Stie Cineva Sa Si-mi Explice Ar Fi Super ^^. Multumesc.
Un Tren Care Se Misca Pe O Portiune De Drum Rectilinie Cu Viteza De 36 Km\h Este Accelerat Pana La Viteza De 72 Km\h In 30 De Secunde . Calculati Acceleratia Me
Media Aritmetica : A= 8 - 3(radical 7) + 1supra2 (3+ Radical 7) La Puterea A 2a Si B=24
Suma Tuturor Numerelor Care Impartite La 7 Dau Catul 5 Este Egal Cu: a= 195; b= 175; c=185; d=205
Buna, La Evaluarea Nationala, La Explica Rolul Cratimei In Secventa : P-aci, Am Scris Ca Are Rolul De A Inlocui Vocala "e" , Este Bine?