RO Study
👤
Marya088888
Marya088888
05-03-2021
Istorie
a fost răspuns
Dau corinita și puncte
Vreau ex 2
Răspuns :
Am44383
Am44383
06-03-2021
Răspuns:
1. Cetățeni și supuși
2. Aveau drepturi
Legile erau de partea lor
Se bucurau de un statut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doua Ori Cât Mama, Ce Suma Aduce Fiecare În Casă? ZÎntr-un Siloz Sunt 187 512 Kg Gráu, Cu 18 512 Kg Mai Orz Cât Porumb Şi Grâu La Un Loc, Iar Secara Restul Ce C
Scrie, În Fiecare Figură, Câte O Trăsătură Definitorie Pentru O Persoană Care Are Încredere În Sine. Explică Importanţa Sentimentului De Încredere În Sine.
11 Round Up! Complete The Sentences. I Am Friends With Trevor. I Have Been Friends with Trevor Since Primary School. 1 They Are Students. They 2014. 2 The Unite
Extrage Din Textul Cînd Nunicul Era Nepot De Aureliu Busuioc Diftongurile Triftongurile Și Hiatul.VA ROG AM NEVOIE URGENT!
Găsiți Câte Două Cuvinte-însușiri ► Livezi Înmiresmate,. ; ► Cer Necuprins,. ; ► Mare Agitată,. ; Model: Ţară Glorioasă, Ospitalieră, Bogată; Pentru: Pasăre Gur
6. Eine Nachricht Von Frau Hoffmann. Hör Zu Und Lies Den Dialog Mit. Ergänze Dann Den Zettel. STRIK Liebe Lena, Liebe Klara, Ihr Habt Heute Sturmfrei Das Sind E
3. În Triunghiul Oarecare ABC Se Duc AML BC, Me BC, Şi BN LAC, NE AC. a) Dacă AC = 18 Cm, BN = 12 Cm, AM= 9 Cm, Calculați BC Şi AABC. b) Dacă AC = 15 Cm, BN = 1
Det Nr X,x=0 In Urmatoarele Cazuri
Aflati Mulimea D18; D11; D50; D1; D95; D5;
Va Rog Repede..urgent..