RO Study
👤
Morghisnern
Morghisnern
05-03-2021
Limba română
a fost răspuns
!!!!!!!!!!!please!!!!!!!
Răspuns :
Аноним
Аноним
05-03-2021
Răspuns:
Bună
!
!
!
!
După
școală
am
mers
pe
stadionul
încărcat
unde
am
jucat
football
cu
învățătorul
cu
care
am
învățat
anul
trecut
limba
romană
.
cuvintele
sunt
:
unde
,
care
aceasta
e
o
propoziție
subordonată
.
Sper
că
te-am
ajutat
!
!
!
✴
✔
✅
☪
☪
✝
〰
〰
〰
〰
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANĂ!!!! Analiza Chimica A Mangalului A Condus La Următoarea Compoziție: 80% C Și 20% Substanțe Necombustibile ( Nu Ard ) . Câți Kmoli De Oxigen Sunt Nec
Explica Prezenta Apostrofului Din Constructia Da' Acuma N-am Ce Purta Si Prezenta Cratimei Sa-mi Port Oile
Dacă Pinguinul Apolodor Mănâncă Într-o Zi 6 Pesti, Cati Pesti Va Mânca Într-o Săptămână, Dar In Doua Săptămâni.
Ce Este Campul Lexical
In Tabelul Periodic Au Electrovalenta Negativa Elementele Din Grupa A)6a,7a,8a.b)1a,2a,5ac)1a,2a,1b?
DAU FUNDA+DAU CORIANA+MA ABONEZProdusul A Doua Numere Naturale Este 100.Care Este Valoarea Minima Si Care Este Valoarea Maxima A Sumei Celor Doua Numere?
Aflati Divizorii Comuni Ai Numerelor 60 Si 72.Precizati Care Este Cel Mai Mare Dintre Divizorii Comuni Si Celor 2 Numere.
7+14+21+..............+350
La Un Magazin Erau 90 De Acvarii.S-au Vandut Intr-ozi 9acvarii, Iar In Altazi De 5 Ori Mai Mult.Cate Acvarii Au Ramas Spre Vanzare?
O Poezie Cu, Cuvintele Din Poza Puteti Sa Omiteti 3-4 Cuvinte . Poezia Nu Trebuie Sa Fie Nici Prea Langa Nici Prea Scurta Si Sa Rimeze (vreau Neaparat Cuvintele