RO Study
👤
Cion4008
Cion4008
05-03-2021
Studii sociale
a fost răspuns
opusul tolerantei este ?
DAU COROANA
Răspuns :
Saraciocan2050
Saraciocan2050
05-03-2021
Răspuns:
intoleranta
Explicație:
găsești în dexul online
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A. Arata Fiecare Zona Naturala. B.stabileste Zona In Care Se Afla Tara Noastra.
O Compunere Cu Titlul Europa , In Care Sa Folosesti O Idee , Cu Un Drum Printr-o Tara UE ,etc Plzz Dau Corinita Mai Mare Oleac'
Scuze Dar Era O Ata Ebb Care Mi-a Raspuns La Intrebarea "precizati Tiipul De Hranire La Plantelor Si Cel Al Animalelor" ,poti Sa Mi-l Zici Din Nou Pe Cel Al An
Suma A Doua Numere Este 209 Catul Impartirii Numarului Mare La Numarul Mic Este 5 Si Restul 17 Afla Numerele
COROANATraduceti Corect CORECT : Imi Ajut Familia Cu Toata Puterea Mea, Dar Totusi Nu Am Multe De Facut. Noi Trebuie Sa-i Respectam Pentru Ca Sunt Oamenii Care
Ex 2...Va Rog Cat Mai Repede!
Imagineaza-ti TU Ca Esti Soferul Unui Autobuz.La Prima Statie Urca 6 Oameni Si Coboara 8 Iar,la A Doua Statie Urca 5 Oameni Si Coboara 4.Cati Ani Are Soferul???
Pentru A Fi Sanatosi Trebuie Sa Consumam 2 Litr De Apa Pe Zi. Daca Matei Consuma Intr-o Saptamana 10 Litri De Apa,cate Sticle De Cate Un Litru Cu Apa Ar Trebui
Spune Denumirea Unor Jucării Și A Unor Obiecte Electrocasnice Care Au Forma Corpurilor Geometrice Studiate.
TRANSFORMAŢI 10279 Cm Cub In Dm Cub.Va Dau 11 Puncte + Coroniţă!Va Rog Sa Răspundeţi Rapid Ca E Urgent!