RO Study
👤
Ayse69
Ayse69
05-03-2021
Matematică
a fost răspuns
ma poate ajuta cineva la asta va rog
Răspuns :
Gradinariuaura
Gradinariuaura
05-03-2021
Răspuns:
D(-6,4)
Explicație pas cu pas:
Sper ca te am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Facti Un Scor De 93+ Pe Settera La ASIA CAPITALE. Aceasta Este Tema Mea. Va Rog Sa Faceti Dupa Aceea O Poza. 50 Scor Dau Coroana
URGENT !Salut! Mă Puteți Ajuta La Acest Exercițiu? (poză Atașată) .Daca Nu Va Supărați ,îmi Puteți Explica Puțin Și Să Scrieți Ordonat Să Înțeleg Și Eu ,va Rog?
Vă Rog Repede!Dau Coroana
A) Desenează Tabelul Alăturat.b) Completează Prima Coloană Cu Informatiile Pe Care Le Aic) Scrie In A Doua Coloană Intrebari Despre Ce Ai Dori Să Afli.despre Pa
Ma Poate Ajuta Cineva Cu O Recenzie A Unei Carti De Preferat Inocentii De Ioana Parvulescu Dau Coroana Va Rog Pana Maine
Polietenă (polietilenă).<br />etenă<br />Exercitii<br />1. Scrie Ecuația Reacției Chimice De Polimerizare A Propenei Şi<br />denumeşte P
Scrie Un Eseu Despre Tema Iubirii Făcând Referire La Operele Studiate!!!
59 Efectuează Desfășurat) Împărțirile: 598:23 = Cum Efectuez Desfasurat!
Fie Triunghiul Echilateral ABC Cu Latura De 12 Cm. Fiecare Latura A Triunghiului Se Imparte In Trei Egale Astfel: Punctele E Si D Sunt Situate Pe Latura BC, Pun
III. Associez Le Prénom Par De La Première Colonne Avec Lereste De La Phrase :Ellefinit Sa Soupe.Nousfinissent Les Devoir À Temps.Jefinit De Ranger Sa Chambre.V