RO Study
👤
Scaineanu
Scaineanu
04-03-2021
Matematică
a fost răspuns
produsul numerelor - 7 și + 8 este egal cu
Răspuns :
Alesiagramadavjhfrt
Alesiagramadavjhfrt
04-03-2021
-7×(+8)= -56
sper ca te-am ajutat :3
Answer Link
AripiDeColibri
AripiDeColibri
04-03-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(-7) × (+8) = - 56
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diferentadintre Sfertul Nr 32 Si Nr 8
Care Sunt Posibilitatile Autorului In Ceea Ce Il Priveste Pe Narator?Dar In Ce Priveste Personajele ?este Comparabila Pozitia Autorului Cu Rolul Pe Care Il Are
Vreau Si Eu Cuvinte Care Se Termina In -idă :*
Indicati Verbele Din Enunturile Urmatoare. Puneti Langa Ele Un Adjectiv Potrivit .vantul Batefrigul Cuprinde Plaiurilecaderea Zapezii Ma Intristeaza
Suma A 3 Numere Este 553 Care Sunt Nr.le Daca Al Treilea Nr Este De 3 Ori Mai Mare Decat Al Doilea Si Cu 14 Mai Mic Decat Primul?stie Cineva???????????????????
Va Rog Ajutati-ma Nu Stiu A Cata Oara Am Pus Intrebarea Aceasta.Va Rog Ajutati-ma!Cateva Idei Sau Chiar O Compunere Daca Se Poate Cu Ce Ar Putea Contribui Roman
Spuneti-mi Niste Propozitii Cu :Mita , Goe , Bucuresti , Gara De Nord , Mai Multe Cu Fiecare Cuvant .Va Rogg!!Multumesc^.^ .
En Equipes De Deux Faites Le Dialougue Entre Francois Et Le Docteur.francois Se Sent Mal.il A De La Fievre.il Ne Peut Pas Respirer.il A Le Nez Completement Bouc
Construiți Propoziții Cu Ortogramele :va/v-a,voi/v-oi Ajutati-ma Va Rog
Probabilitatea De A Arunca Un Zar Sa Pice Un Numar Par Este ??? PAarca Era Cu Formula ..numarul Total De Posibilitati Supra Nu Stiu Ce ....